Alles voor je badkamer in Breda

Bij Van Heck Badkamers maken we veel landelijke badkamers. Dus ga je je badkamer in Breda verbouwen? Dan maken wij voor jou graag een uniek badkamermeubel dat helemaal past bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers altijd in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van landelijke badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Zo krijg je dus echt iets speciaals voor in jouw badkamer in Breda.

Houten badkamer in Breda

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het Twentse platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende natuursteen soorten. Koop je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Breda? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor de landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit het platteland. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je ideale badkamer in Breda zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat kan bij ons ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Zoek je een eikenhouten badkamermeubel voor je badkamer in Breda? Van Heck Badkamers heeft het. De meeste van onze handgemaakte badkamermeubels zijn van eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We houden zo van natuurlijk materiaal omdat het mooi, modern en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elk interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamers produceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een heus ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Breda zeer lang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Breda maken. De passie voor wat we doen is terug te zien in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Verder bieden wij:

  • De grootste collectie luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Maatwerk is ook een optie
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een op maat gemaakte badkamer in Breda
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Breda bestellen?

Wil je je badkamer in Breda verbouwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Breda op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie