Alles voor je badkamer in Barneveld

Bij Van Heck Badkamers kun je terecht voor het bestellen van landelijke en luxe badkamers. Dus wil je je badkamer in Barneveld vernieuwen? Dan leveren wij je graag een houten badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In ons atelier zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van luxe badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij Van Heck Badkamers vind je dus echt iets bijzonders voor jouw badkamer in Barneveld.

Houten badkamer in Barneveld

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Bestel je bij Van Heck Badkamers houten badkamermeubels voor je badkamer in Barneveld? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Barneveld zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Eiken badkamermeubel

Ben je op zoek naar een eiken badkamermeubel voor je badkamer in Barneveld Van Heck Badkamers heeft het. Bijna al onze handgemaakte badkamermeubels zijn van eiken. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo enthousiast over eikenhout omdat het mooi, modern en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamers maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Barneveld erg lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Barneveld maken. De passie voor wat we doen is terug te zien in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Andere voordelen zijn:

  • Wij hebben de grootste collectie luxe houten badkamermeubels van Europa
  • We leveren unieke handgemaakte badkamers
  • Een houten badkamer op maat is ook een optie
  • Van Heck Badkamers heeft drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een houten badkamer in Barneveld
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Barneveld bestellen?

Wil je je badkamer in Barneveld veranderen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Barneveld op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie