Alles voor je badkamer in Amsterdam

Bij Van Heck Badkamers maken we veel luxe en landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Amsterdam een nieuw uiterlijk geven? Dan maken wij voor jou graag een unieke landelijke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In het atelier van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van luxe badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Bij ons vind je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Amsterdam.

Landelijke badkamer in Amsterdam

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in onze producten. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende soorten natuursteen. Koop je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Amsterdam? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit het Twentse platteland. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Amsterdam zijn. Want het kopen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Zoek je een uniek badmeubel van eiken voor je badkamer in Amsterdam? Kies dan voor Van Heck Badkamers! Veel van onze badmeubels zijn gemaakt van het beste hout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op hout omdat het stijlvol, modern en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij iedere stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een heus ambacht, maar het resultaat is de moeite meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Amsterdam jarenlang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Amsterdam die we mogen maken. De passie voor het vak zie je terug in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Andere voordelen van Van Heck Badkamers:

  • Het grootste aanbod houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een landelijke badkamer op maat is mogelijk
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online te bereiken voor meer informatie over een badkamer in Amsterdam
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Amsterdam bestellen?

Wil je je badkamer in Amsterdam vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Amsterdam op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie