Alles voor je badkamer in Almelo

Bij Van Heck Badkamers kun je onder andere terecht voor luxe houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Almelo een nieuw uiterlijk geven? Dan maken wij voor jou graag een landelijke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In het atelier van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van luxe badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Zo krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Almelo. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze winkel in Borne.

Landelijke badkamer in Almelo

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Het platteland inspireert ons keer op keer en dat zie je terug in ons werk. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende soorten natuursteen. Bestel je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Almelo? Dan krijg je een handgemaakt en uniek luxe badkamermeubel.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Almelo zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Kies een badmeubel van eikenhout

Veel van onze handgemaakte badkamermeubels zijn van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op natuurlijk materiaal omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is.

De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij ieder interieur. De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badkamers fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is dan ook echt een ambacht. En het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Almelo lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers worden we blij van iedere badkamer die we in Almelo maken. De passie voor het vak is terug te zien in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Meer kwaliteiten van Van Heck Badkamers:

  • Het grootste aanbod luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • Een houten badkamer op maat is ook een optie
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online te bereiken
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Almelo bestellen?

Wil je je badkamer in Almelo vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers koop je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Almelo op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie