Alles wat je wil weten over het wastafelmeubel

Als je op zoek bent naar een bijzonder wastafelmeubel ben je bij Van Heck op het juiste adres. Graag leggen we je uit welke mogelijkheden we je bieden. Omdat ons assortiment enorm is, hebben we deze gecategoriseerd. Scroll door de tekst hieronder, dan kom je vanzelf bij het wastafelmeubel dat jij zoekt.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Onze houten wastafelmeubels

Als je op zoek bent naar een houten badkamermeubel dan ben je belandt bij de grootste leverancier op dit gebied.  Met een keuze uit maar liefst 750.000 verschillende houten meubels weten we zeker dat je bij Van Heck het wastafelmeubel van je dromen vindt. We hebben een prachtig assortiment met eikenhouten badmeubels.  Een massief eiken badmeubel geeft veel sfeer aan je badkamer. Het badmeubel in eikenhout is de eye-catcher in de sanitaire ruimte.

Daarbij ben je er van verzekert dat jouw wastafelmeubel in eiken een levenslang meegaat.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

landelijk eiken badkamermeubel met dubbele waskom

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit wastafelmeubels

Onze wastafelmeubels zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.  Onze badkamers worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze wastafelmeubels te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we twee eigen winkels waar je de volledige collectie wastafelmeubels kan zien. In onder andere Soest, of op het hoofdkantoor in Borne vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

een houten badmeubelnmet een landelijke kraan en een houten spiegel.
houten badkamermeubel met een zwarte kraan

Wastafelmeubel staand

Als je het wastafelmeubel staand op de vloer wilt plaatsen biedt dit veel voordelen. Bij het staande wastafelmeubel wordt immers veel meer ruimte benut dan bij een hangend wastafelmeubel. Je kunt het staande wastafelmeubel bij Van Heck kiezen uit drie varianten:

-geplaatst op een plint – op poten- helemaal gesloten tot aan de vloer. 

Omdat je vaak veel ruimte nodig hebt in jouw badkamer om alles mooi in weg te bergen zijn we een groot voorstander om te kiezen voor een staand meubel. Niet alleen creeer je zo veel meer ruimte, bovendien wordt het wastafelmeubel een grotere eye-catcher in jouw badkamer. Hierbij hoef je nooit bang te zijn voor vocht. Al onze staande badmeubels zijn voorzien van kleine dopjes, zodat het water geen kans heeft. Bovendien zijn al onze wastafelmeubels gemaakt van massief hout. Hier heeft vocht sowieso geen invloed op.

Wastafelmeubel landelijk

Een landelijk badkamermeubel moet natuurlijk gemaakt worden van natuurlijke materialen. Omdat wij alle wastafelmeubels maken in massief hout, krijg je bij Van Heck de juiste uitstraling. Bovendien biedt ons modulaire programma de mogelijkheid om de ladefronten te kiezen uit een tweetal klassieke fronten met kader. Jouw wastafelmeubel wordt zo extra landelijk. Hierbij kun je bovendien kiezen uit 12 verschillende houtafwerkingen. Het wastafelmeubel in landelijke stijl blijft populair. Kies voor zowel romantisch landelijk als strak landelijk. 

landelijke wastafel met een opzetwaskom, een zwarte kraan en een spiegel.
Mooi wastafelmeubel van hout met twee waskommen en bijpassende spiegel

Wastafelmeubel dubbele wastafel

Als je voldoende plek hebt in je badkamer, is een wastafelmeubel met dubbele wastafel natuurlijk ideeal. Het wastafelmeubel met dubbele wastafel is bij Van Heck verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Vanaf 120 cm tot aan 200 cm breedte is bij ons mogelijk. Vervolgens kun je kiezen of je het badmeubel met twee waskommen op het wastafelblad wilt, of met een blad en de wastafels eronder. 

Wastafelmeubel set

Een wastafelmeubel is nooit compleet zonder bijbehorende spiegels of spiegelkasten. Elke wastafelmeubel heeft bij ons dan ook een bijpassende variant. Daarnaast adviseren we om bij voldoende ruimte een kolomkast te plaatsen in jouw badkamer. De kolomkast biedt de mogelijkheid om al je handdoeken in op te bergen, zodat je in jouw wastafelmeubel ruimte overhoudt om de kleinere spullen op te bergen. Bij ons op de site vind je jouw bijpassende kasten voor elk gekozen wastafelmeubel. 

een eiken badmeubel met dubbele waskommen, kranen en een natuurstenen wastafelblad
houten wastafelmeubel met een betonnen waskom en zwarte spiegel

Wastafelmeubel met kom

Steeds meer wordt er gekozen voor een wastafelmeubel met een opzetkom. Dat is logisch, want niets staat leuker in de badkamer als badkamermeubilair met waskommen. Bovendien personaliseer je hiermee jouw wastafelmeubel. We hebben zoveel leuke waskommen dat het gewoon moeilijk is om de leukste te kiezen. Wij adviseren hierbij om de kranen uit de muur te laten komen. Hierdoor krijgt jouw wastafelmeubel nog meer cachet. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een staande kraan, welke links, rechts of achter de waskom wordt geplaatst.

Wastafelmeubel op maat

Als je jouw badkamermeubel op maat wilt laten maken kan dat. Bij bijna elke serie die we voeren is het mogelijk om nauwkeurig op maat te produceren. We vragen je duidelijk aan te geven hoe breed het badmeubel mag worden en hoe hoog je de wastafel wilt. Vervolgens zullen we een ontwerp maken van jouw badmeubel. Hoewel dit vaak een kleine meerprijs heeft, hoef je niet te schrikken van de extra kosten. In veel gevallen gaat het om enkele procenten dat het wastafelmeubel duurder wordt. 

Hangend eiken badkamermeubel met marmeren wastafelblad en een witte waskom

Klein Wastafelmeubel

Ook voor de kleine badkamer hebben we een passend wastafelmeubel. Voor je toilet adviseren we een toiletmeubel. Deze zijn verkrijgbaar vanaf een breedte van 40 cm. In de kleine badkamer hebben we vele soorten wastafelmeubels vanaf 65 cm breedte. Kies voor staande of hangende, voor klassieke of strakke wastafelmeubels. Het assortiment wastafelmeubels biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 12 verschillende kleuren en drie verschillende fronten. Zo stel je, je eigen wastafelmeubel helemaal zelf samen en weet je zeker dat je ook in jouw kleinere badkamer een uniek wastafelmeubel hebt.

Wastafelmeubel op poten

Door te kiezen voor een badkamermeubel op poten creëer je veel meer ruimte. Immers een groot deel van de wand wordt nu benut voor de broodnodige opbergruimte. Bijna alle Van Heck wastafelmeubels kunnen op pootjes worden geplaatst. Bovendien krijgt het badmeubel daarmee extra charme en wordt het een waar meubelstuk in de badkamer. Alle wastafelmeubels in de series Country en New Country zijn leverbaar met een potenset. 

landelijke badkamer op poten
Vintage Ijzeren wastafelmeubel met eiken wastafelblad en eiken spiegel

Vintage Wastafelmeubel

Als je houdt van oude sferen kies dan voor onze wastafelmeubels in Vintage sfeer. Dit type wastafelmeubel kan je zowel klassiek als stoer industrieel maken. Door toepassing van ijzer in combinatie met massief eikenhout, wordt jouw meubel vintage. Maar ook kan je ervoor kiezen om het wastafelmeubel te laten kleuren in een pasteltint. Hier kom je meer in de romantische sfeer. Wat dat betreft is bij Van Heck alles mogelijk. Bovendien kan je het Vintage meubel ook nog op maat laten maken.

Brocante wastafelmeubel

Als je op zoek bent naar een wastafelmeubel in brocante stijl, kijk dan eens bij de serie Traditional. Deze badmeubels zijn allemaal gemaakt van echt hout en vervolgens helemaal met de hand geschilderd. De serie biedt wastafelmeubels in een romantische stijl, landelijk en klassiek. Bovendien zijn ze leverbaar in 24 verschillende pasteltinten. Deze badkamermeubelen worden allemaal met de hand gemaakt en doen je denken aan grootmoeders tijd.

Houten wastafelmeubel met eiken wastafelblad en twee waskommen
eiken badmeubel met 2 witte waskommen

Een badmeubel uit eikenhout

Bijna alle wastafelmeubels in onze collectie kunnen we maken in massief eiken. Het eiken wordt door ons met een olie behandelt, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je geen vlekken krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren eiken, van licht tot donker. Het voordeel van een eiken wastafelmeubel is dat deze tijdloos is qua karakter. Het meubel blijft mooi, ook na jarenlang gebruik.

Wastafelmeubel 120

Het wastafelmeubel met een breedte van 120 cm is een populaire maatvoering. Hierbij kan je kiezen voor twee verschillende uitvoeringen. Het wastafelmeubel 120 is mogelijk met daarop 1 wastafel. Hierbij heb je extra aflegruimte naast je wastafel. Daarnaast kan je ook kiezen voor 2 waskommen. Als je vaak samen voor het badmeubel staat is 120 cm breedte echt nodig voor voldoende comfort. 

Mocht je ook nog plek hebben voor 10 cm meer, dus een 130 badmeubel dan wordt de keuze nog groter. Alle van Heck series hebben de 130 variant wastafelmeubel in haar programma.

staand wastafelmeubel met eiken wastafelblad en bijpassende spiegelkast
massief eiken wastafelmeubel in 200cm met waskommen

Wastafelmeubel 200

Voor de hele grote badkamer bieden wij in elke serie een wastafelmeubel van 200 cm. Deze kan op allerlei manieren worden uitgevoerd. Door te kiezen voor zo’n groot badmeubel heb je natuurlijk enorm veel opbergruimte. Hierdoor zijn kolomkasten vaak overbodig. Het staat heel mooi en ruimtelijk om boven zo’n groot badmeubel 1 grote spiegel te plaatsen. Hierdoor creëer je een enorm ruimtelijk effect. Bovendien wordt alles zo heel rustig qua sfeer.

Wastafelmeubel kopen

Een Van Heck wastafelmeubel is te koop via een geselecteerd dealernetwerk. Kijk op onze site voor de dealer bij jouw in de buurt. Omdat onze collectie zo groot is hebben we daarnaast drie eigen showrooms waar je de gehele collectie kunt zien. Bijna elk badmeubel is daar gepresenteerd. We doen ons best om op deze site de badkamermeubels zo goed mogelijk te tonen en je te voorzien van alle informatie. Daarnaast zijn we tot ‘savonds 22.00 uur bereikbaar via chat of app. Daardoor is het heel goed mogelijk om online uw keuze te maken. 

badmeubel hout met een eiken wastafelblad
massief eiken badkamermeubel op maat in de badkamer

De garantie

Alle meubels worden door ons zelf geproduceerd. Vandaar dat jouw wastafelmeubel een zekere koop is. Omdat wij uitsluitend werken met massief hout, kun je ervan verzekert zijn dat je een kwaliteits product koopt. Op alle meubels uit onze collectie geldt dan ook een garantie van 12 jaar op de meeste onderdelen. Bij de eikenhouten wastafelmeubels gebruiken wij een olie. Deze werkt vuil en waterafstotend. Het meubel behoudt daardoor zijn glans. Na jaren lang gebruik kan je ervan verzekert zijn dat jouw wastafelmeubel nog net zo mooi is als in het begin.

New Country collectie

Nieuw in onze collectie zijn de New Country Wastafelmeubels. Elk wastafelmeubel kan worden voorzien van maarliefst 6 verschillende werkbladen en wastafels. Hierdoor is de keuze enorm veelzijdig. New Country badmeubels zijn leverbaar in 2 houtkleuren en 5 verschillende lakkleuren. Wat heel gaaf is, is het keramische wastafelblad. Gecombineerd met een witte waskom is het wastafelmeubel heel stijlvol.Ook is het super praktisch qua schoonmaken en onderhoud. New Country meubels zijn leverbaar in twee maatvoeringen 80 cm en 120 cm breedte. 

hangend wastafelmeubel met granieten waskom, zwarte kraan en zwarte spiegel

Voorbeelden van onze wastafelmeubels

De voordelen van een Van Heck wastafelmeubel

Voordelen

Vind ik het wastafelmeubel die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer