Alles voor je badkamer in Tilburg

Bij Van Heck Badkamers vind je landelijke houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Tilburg veranderen? Dan maken wij voor jou graag een houten badkamer die helemaal past bij jouw stijl. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van landelijke badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons vind je dus echt iets unieks voor in jouw badkamer in Tilburg.

Houten badkamer in Tilburg

Van Heck Badkamers is ontstaan in Twente. Het Twentse platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in onze badkamermeubels. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eiken en diverse natuursteen soorten. Bestel je bij ons eiken badkamermeubels voor je badkamer in Tilburg? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het Twentse platteland. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Tilburg zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Een handgemaakt eiken badmeubel

Wil je een landelijk badmeubel voor je badkamer in Tilburg? Van Heck Badkamers heeft het. Bijna al onze handgemaakte badkamermeubels zijn van het beste hout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op eiken omdat het stijlvol, klassiek en veelzijdig is. We kunnen eindeloos variëren en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamers maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is nog echt een ambacht, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke houten badkamer in Tilburg heel lang plezier geeft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Tilburg maken. De passie voor het vak zie je terug in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Ook bieden wij:

  • De grootste collectie houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een landelijke badkamer op maat is ook mogelijk
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Wommelgem
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een unieke badkamer in Tilburg
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Tilburg bestellen?

Wil je je badkamer in Tilburg verbouwen? Bij Van Heck Badkamers koop je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Tilburg op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie