Alles voor je badkamer in Rotterdam

Bij Van Heck Badkamers vind je luxe en landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Rotterdam binnenkort veranderen? Dan ontwerpen wij graag een unieke badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van de mooiste badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons koop je dus echt iets speciaals voor in jouw badkamer in Rotterdam.

Landelijke badkamer in Rotterdam

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Deze omgeving inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in onze producten. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Bestel je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Rotterdam? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Rotterdam zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels op maat

Zoek je een uniek badmeubel voor je badkamer in Rotterdam? Je bestelt het bij Van Heck Badkamers. Bijna al onze handgemaakte badkamermeubels zijn van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We houden zo van dit materiaal omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. We kunnen eindeloos variëren en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamermeubels fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Rotterdam jarenlang plezier geeft.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Rotterdam mogen maken. De passie voor het vak is terug te zien in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Andere kwaliteiten van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een landelijke badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Wommelgem
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een op maat gemaakte badkamer in Rotterdam
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Rotterdam bestellen?

Dus wil jij je badkamer in Rotterdam vernieuwen en zoek je luxe badkamermeubels? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Rotterdam op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers via het contactformulier op de website.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie