Alles voor je badkamer in Rijssen

Bij Van Heck Badkamers hebben we al jaren ervaring met het maken van luxe houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Rijssen een nieuwe uitstraling geven? Dan maken wij graag een unieke landelijke badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers altijd bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van landelijke badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons koop je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Rijssen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek de winkel in Borne.

Landelijke badkamer in Rijssen

Van Heck Badkamers is begonnen in Twente. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en verschillende soorten natuursteen. Koop je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Rijssen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze houten badkamers halen we overigens niet alleen uit onze omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Rijssen zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Hoogwaardige houten badkamermeubels

De meeste van onze handgemaakte badkamermeubels zijn van eiken. Bij Van Heck Badkamers hebben we zelfs de grootste collectie houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op eikenhout omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten en hout past bij iedere stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste houten badkamermeubels maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe badkamer in Rijssen zeer lang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer die we in Rijssen maken. De passie voor wat we doen zie je terug in onze landelijke badmeubels. Daarnaast bieden wij:

  • De grootste collectie luxe houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Maatwerk is ook een optie
  • Drie eigen winkels; de vestiging in Borne is slechts een half uurtje rijden vanaf Rijssen
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Rijssen bestellen?

Wil je je badkamer in Rijssen vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Rijssen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of een mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie