Losstaande baden collectie en inspiratie

Jouw mooiste landelijke badkamer met losstaand bad

Als je plek hebt om zowel te douchen als te badderen adviseren we je altijd te gaan voor een losstaand bad. De landelijke badkamer leent zich hiervoor. Het is eigenlijk een gemiste kans om het niet te doen. Een betegeld bad, waar de badkuip invalt is vaak een kolos in de badkamer. Doordat het ingetegelde bad veel meer ruimte in beslag neemt is het veel minder mooi. Juist een losstaand bad creëert een ruimtelijk effect, jouw badkamer lijkt niet alleen groter, maar wordt ook veel mooier.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Is een losstaand bad wel praktisch?

Daar waar enorm geknoeit wordt met water, kan het bij een losstaand bad ook aan de achterkant van het bad komen. Het is daar inderdaad wat lastig om het water op te dweilen of te drogen. Kortom, heb je kleine kinderen die ervan houden om een enorm waterballet te organiseren, dan zouden wij ze in de douche stoppen. Of die ene keer dat het gebeurt, gewoon niet moeilijk doen en die lastige klus achter jouw losstaand bad klaren.

De dagelijkse praktijk is dat je meestal allleen en in alle rust wilt badderen. Het wordt dan helemaal geen kliederboel en dan wil je toch genieten van een mooie badkamer. Hierbij past dat mooie losstaande bad en geniet je meer van jouw vrije avond dan in zo’n betegelde badkuip. Jouw bad is onderdeel van je interieur, de betegelde douchecel is een fenomeen van lang geleden.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

losstaand bad in ruime badkamer in landelijke sfeer

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Elk badkamermeubel wordt geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeerd. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot losstaand bad op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze losstaande baden te koop?

Onze collectie losstaande baden is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie landelijke badkamers kunt zien.

In Borne en Soest vind je echt alles op het gebied van de badkamer en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

losstaand bad zwart met zwarte badkraan
mooi losstaand bad met klassieke badkraan in de klassieke badkamer

Het losstaand bad in de klassieke badkamer

In een klassieke badkamer zien we vaak dat het losstaand bad een bad op pootjes is. Die zijn er in vele varianten en zijn vaak gemaakt van gietijzer. Het losstaande bad is voorzien van leeuwenpootjes, waarmee een typisch klassiek karakter ontstaat. Als badkraan wordt dan ook veel gekozen voor een nostalgisch model, met leuke kruisgrepen, zoals we ze vroeger al zagen in de engelse badkamer. De klassieke badkraan is verkrijgbaar in vele variaties en je bent bij ons aan het juiste adres voor de beste keus. Op alle klassieke kranen geven we een garantie van 12 jaar en je mag verzekert zijn van de beste kraan!

Hoewel het bad op pootjes nog steeds veel wordt verkocht, zien we een dat het losstaande bad, dat een sokkel heeft tot op de vloer in populariteit toeneemt.

De kranen bij een losstaand bad

Er zijn 3 mogelijkheden welke je kunt toepassen bij plaatsing van het losstaand bad.

-Vanuit, het bad moet dan niet te ver van de muur af staan. 

-Op de vloer, met toepassing van siermantel buizen. Deze buizen vallen over de warm en koudwaterleiding

-Uit de vloer als staande badkraan. Hierbij is de badkraan voorzien van een lange paal, waarbinnen het water omhoog naar de uitloop wordt gestuwd.

Kijk bij onze badkranen voor alle mogelijkheden. Uiteraard moet je daarbij een duidelijk ontwerp van je badkamer hebben, zodat je weet of het losstaand bad mogelijk is. Omdat in de meeste gevallen het bad langs de muur wordt geplaatst en deze daar maar een paar centimeters vrij staat van de wand, wordt het meest gekozen voor een badmengkraan uit de muur. Dit is dan ook de meest praktische oplossing. Bovendien de meest betaalbare.

badkraan op staanders met zwarte hendels voor het losstaand bad
zwart losstaand bad op pootjes met klassieke badkraan

Zwarte losstaande baden met zwarte kranen

Het is erg stoer om het losstaand bad in zwart te kiezen. Onze gietijzeren baden zijn allemaal overschilderbaar aan de buitenzijde en als je kiest voor zwart krijg je een bijzonder effect. Uiteraard mag dan een zwarte badkraan niet ontbreken. Zwarte badkamer kranen zijn voorzien van een speciale hoogwaardige coating. Deze is slijt-en krasvast. Jouw zwarte badkraan is ook na jarenlang gebruik nog mooi.  De variaties bij het losstaand bad zijn gewoon teveel om op te noemen. Want kijk ook eens naar onze mat gouden kranen. Ook die geven een bijzondere uitstraling aan jouw losstaande bad.

 

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen bij de losstaande baden

Het internet staat vol met allerlei variaties van het losstaand bad. Allerlei sites bieden baden aan, sommige zelfs onder de € 500,-

Neem van ons aan dat al deze goedkope baden uit China komen. Deze massa producten lijken op het eerste gezicht prima, eenmaal in gebruik zul je merken dat ze gemaakt zijn van het slechts denkbare plastic. Bovendien zijn deze baden in veel gevallen enkelwandig. het water koelt dan snel af. Een ander nadeel is het lichte gewicht. Als het bad niet is gevuld, druk je ze zo om of verschuif je ze. Het assortiment losstaande baden van Van Heck biedt uitsluitend kwaliteit producten. Op alle baden geven wij een garantie van 25 jaar. Ook op de Web only baden of die in de outlet. Omdat een losstaand bad een sierraad is voor jouw badkamer, is het vaak beter om er net iets meer aan uit te geven. Onze acrylbaden zijn allemaal dubbelwandig en goed geisoleerd. Hierdoor zijn ze in gebruik, maar ook bij het schoonmaken zo veel

losstaand bad met klassieke badkraan in de engelse badkamer
losstaand bad op poten met een klassieke badkraan

Waar koop ik de landelijke badkamer met het losstaande bad?

Uiteindelijk adviseren we je om jouw losstaand bad te kopen bij een geselecteerde dealer van Van Heck. Daar krijg je het juiste advies en ben je ervan verzekert dat het bad tijdig en goed wordt geinstalleerd. Omdat we een enorme collectie hebben, zijn niet alle losstaande baden hier gepresenteerd. Graag nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan een van de Van Heck Stores. In Borne en Soest  vind je bijna alle baden. Bovendien kan je er dan even in gaan liggen om te kijken of het losstaand bad prettig ligt. 

 

Voorbeelden van onze losstaande baden

De voordelen van een Van Heck losstaand bad

Voordelen

Vind ik bij Van Heck mijn losstaande bad?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels
Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels