Alles voor je badkamer in Enschede

Bij Van Heck Badkamers maken we al jaren luxe en landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Enschede vernieuwen? Dan geven wij je graag een unieke houten badkamer die helemaal past bij jouw stijl. In ons atelier zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van landelijke badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Zo krijg je dus echt iets bijzonders in jouw badkamer in Enschede.

Landelijke badkamer in Enschede

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Het platteland inspireert ons iedere dag weer en dat zie je terug in onze producten. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Koop je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Enschede? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor de landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit onze omgeving. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Enschede zijn. Want het ontwerpen van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

De meeste van onze badkamermeubels zijn van hout. Bij Van Heck Badkamers hebben we zelfs de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We houden zo van dit materiaal omdat het stijlvol, tijdloos en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij iedere stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eiken tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Enschede jarenlang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Enschede maken. De passie voor het vak zie je terug in de luxe badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Bovendien worden we er blij van wanneer jij gelukkig bent met je nieuwe landelijke badkamer. Meer redenen om te kiezen voor Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een houten badkamer op maat is mogelijk
  • Drie eigen winkels; de vestiging in Borne is slechts een half uurtje rijden vanaf Enschede
  • Van Heck Badkamers is tot 22:00u online bereikbaar
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Enschede bestellen?

Wil je je badkamer in Enschede vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Enschede op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of mailen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie