Industriële badkamermeubels

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Toont alle 4 resultaten

 • Industrial Onderstel met wastafel 70 cm

  Adviesprijs: 1.707,00 1.175,00
 • Industrial Onderstel met wastafel 60 cm

  Adviesprijs: 1.493,00 995,00
 • Industrial Onderstel met wastafel 100 cm

  Adviesprijs: 2.862,00 1.975,00
 • Industrial Onderstel met wastafel 85 cm

  Adviesprijs: 2.135,00 1.495,00

Een industrieel badkamermeubel is dé trend van de afgelopen jaren. Deze stijl wordt de laatste tijd dan ook steeds vaker toegepast op de badkamer. Het gebruik van stoere robuuste materialen, donkere kleuren en daarnaast fraaie accessoires is typerend voor deze stijl. Wij als Van Heck Badkamers spelen hier dan ook graag op in.

 

Donkere kleuren

Zoals net al even is benoemd, een industrieel badkamermeubel kenmerkt zich door donkere kleuren en stoere robuuste materialen. De donkere kleuren die voornamelijk gebruikt worden zijn antraciet en zwart. Mat zwart is een kleur die je erg mooi kan gebruiken voor ‘the industrial look’. Deze look kun je creëren door te kiezen voor onze zwarte kranen, of douche sets, en dit kunt u combineren met een van onze industriële badkamermeubels die bestaan uit een zwart ijzeren onderstel met een massief eiken houten blad. We hebben ook een aantal accessoires die hier goed bij passen, bijvoorbeeld de ijzeren grepen voor op de lades, een industriële wandlamp, ronde en vierkante spiegels en zelfs en bijpassende kolomkast voor extra opbergruimte.

 

Stoere en robuuste materialen

De donkere kleuren kunnen misschien was kil aanvoelen, maar door deze af te stijlen met stoere materialen kun je toch een warme sfeer creëren. Denk aan robuust hout, staal, beton en graniet. Deze natuurlijke materialen zorgen voor een warme uitstraling in uw badkamer. Onze houten badkamermeubels passen dan ook erg goed in een industriële badkamer. Deze zijn af te stijlen met de al eerder benoemde zwarte kranen en bijvoorbeeld een betonnen of granieten waskom. We hebben de betonnen waskom in de strakke of de robuuste versie en de granieten waskom is beschikbaar in een rode of ovale kom.

 

Als u inmiddels al nieuwsgierig geworden bent, of een vraag heeft neem dan gerust een kijkje in ons assortiment of stuur ons een berichtje. We adviseren u graag bij het vinden van dé industriële badkamer!