Alles voor je badkamer in Aalst

Bij Van Heck Badkamers kun je terecht voor luxe en landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Aalst een nieuw uiterlijk geven? Dan maken wij voor jou graag een unieke luxe badkamer die helemaal past bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van luxe badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Zo bestel je dus echt iets unieks voor in jouw badkamer in Aalst.

Landelijke badkamer in Aalst

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Deze omgeving inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in wat we doen. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout en verschillende soorten natuursteen. Bestel je bij Van Heck Badkamers eiken badkamermeubels voor je badkamer in Aalst? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Aalst zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Mooie eiken badmeubels

Wil je een eikenhouten badkamermeubel voor je badkamer in Aalst? Kom naar Van Heck Badkamers. Veel van onze badkamermeubels zijn van hout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We houden zo van eiken omdat het stijlvol, modern en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamermeubels maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Aalst lang mooi blijft.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer die we in Aalst maken. De passie voor het werk is terug te zien in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Ook bieden wij:

  • Het grootste aanbod luxe badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • Een landelijke badkamer op maat is een optie
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een handgemaakte badkamer in Aalst
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Aalst bestellen?

Wil je je badkamer in Aalst verbouwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Aalst op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie