Alles voor je badkamer in Zeist

Bij Van Heck Badkamers hebben we al jaren ervaring met landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Zeist een nieuwe uitstraling geven? Dan ontwerpen wij graag een luxe badkamer die helemaal aansluit bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en maken van landelijke badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Bij ons krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Zeist.

Landelijke badkamer in Zeist

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het Twentse land inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in wat we maken. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Koop je bij ons eiken badkamermeubels voor je badkamer in Zeist? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Zeist zijn. Want het ontwerpen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Ben je op zoek naar een landelijk badkamermeubel voor je badkamer in Zeist? Van Heck Badkamers heeft het. Bijna al onze badkamermeubels zijn gemaakt van het beste eikenhout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We werken zo graag met hout omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badkamermeubels uit het eiken tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Zeist lang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Zeist maken. De passie voor wat we doen is terug te zien in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Wij hebben bovendien:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • De mogelijkheid tot het maken van een badmeubel op maat
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een landelijke badkamer in Zeist
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Zeist bestellen?

Wil je je badkamer in Zeist veranderen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Zeist op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie