Alles voor je badkamer in Utrecht

Bij Van Heck Badkamers hebben we vele jaren ervaring met luxe houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Utrecht verbouwen? Dan ontwerpen wij graag een unieke landelijke badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In het atelier van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Zo vind je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Utrecht.

Houten badkamer in Utrecht

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Onze geboortegrond blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals eiken en diverse soorten natuursteen. Bestel je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Utrecht? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit onze omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Utrecht zijn. Want het produceren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Ben je op zoek naar een uniek badmeubel voor je badkamer in Utrecht? Je vindt wat je zoekt bij Van Heck Badkamers. De meeste van onze badmeubels zijn gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We zijn zo dol op natuurlijk materiaal omdat het mooi, modern en veelzijdig is. We kunnen eindeloos variëren en hout past bij iedere inrichting. De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe badkamer in Utrecht zeer lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Utrecht die we maken. De passie voor het werk zie je terug in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Ook bieden wij:

  • Het grootste aanbod luxe badmeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een houten badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een luxe badkamer in Utrecht
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Utrecht bestellen?

Wil je je badkamer in Utrecht verbouwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Utrecht op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of stel je vraag via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie