Alles voor je badkamer in Oosterhout

Bij Van Heck Badkamers kun je terecht voor het bestellen van de mooiste landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Oosterhout een keer veranderen? Dan maken wij graag een unieke houten badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Hier koop je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Oosterhout.

Landelijke badkamer in Oosterhout

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Het Twentse platteland inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in wat we doen. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals hout en diverse natuursteen soorten. Bestel je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Oosterhout? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Oosterhout zijn. Want het kopen van een luxe houten badkamermeubel op maat kan ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Prachtige eiken badmeubels

Zoek je een houten badmeubel voor je badkamer in Oosterhout? Van Heck Badkamers heeft het. De meeste van onze badkamermeubels zijn gemaakt van hoogwaardig eiken. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien de grootste collectie houten badkamers van Europa. We werken zo graag met eikenhout omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten en hout past bij iedere inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badkamermeubels uit het eiken tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Oosterhout jarenlang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Oosterhout maken. De passie voor wat we doen is terug te zien in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Ook bieden wij:

  • De grootste collectie luxe badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Wommelgem
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 online bereikbaar voor vragen over een houten badkamer in Oosterhout
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Oosterhout bestellen?

Wil je je badkamer in Oosterhout vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Oosterhout op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers via het contactformulier op de website.

Je kunt ook bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie