Alles voor je badkamer in Nieuwegein

Bij Van Heck Badkamers vind je landelijke en luxe badkamers. Dus wil je je badkamer in Nieuwegein vernieuwen? Dan ontwerpen wij graag een unieke houten badkamer die helemaal past bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Hier bestel je dus echt iets speciaals voor jouw badkamer in Nieuwegein.

Landelijke badkamer in Nieuwegein

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Onze geboortegrond inspireert ons keer op keer en dat zie je terug in ons werk. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Koop je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Nieuwegein? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor de luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het platteland. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Nieuwegein zijn. Want het fabriceren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Wil je een eikenhouten badkamermeubel voor je badkamer in Nieuwegein? Van Heck Badkamers heeft het. Veel van onze badmeubels zijn van eiken. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo dol op natuurlijk materiaal omdat het mooi, modern en veelzijdig is. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Nieuwegein jarenlang plezier geeft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Nieuwegein die we maken. De passie voor wat we doen zie je terug in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Meer kwaliteiten van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een landelijke badkamer op maat is ook mogelijk
  • Drie eigen winkels; de vestiging in Soest is slechts een half uurtje rijden vanaf Nieuwegein
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een op maat gemaakte badkamer in Nieuwegein
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Nieuwegein bestellen?

Wil je je badkamer in Nieuwegein vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers koop je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Nieuwegein op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie