Landelijke Badmeubels

Prachtig landelijk badmeubel, dat is toch wat anders dan al die moderne eenheidsworst. Het badkamermeubilair van Van Heck is voorzien van natuurlijke materialen als hardsteen en hout. Deze materialen geven de meubelen de uitstraling die het ook zo uniek maakt. Geïnspireerd op het prachtige Twentse landschap probeert Van Heck elk jaar weer de collectie te verbeteren. Het prachtige landelijke badkamermeubilair zal voor een geweldige sfeer in uw badkamer zorgen. Daarnaast is de prachtige collectie ingedeeld in bepaalde stijlen. Hierdoor wordt het voor u een stuk makkelijker om de stijl in de badkamer te bewaken. Met hulp van onze bekwame adviseurs zorgen wij ervoor dat u zo goed mogelijk wordt ingelicht over de mogelijkheden en indeling van uw badkamer.

Inspiratie voor landelijke badmeubels

junior badmeubel (more collection) collage

Wat zijn de mogelijkheden?

Landelijke badmeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Het kleinste badmeubeltje in de Van Heck collectie is slechts 60CM breed. Dit meubel is echter nog steeds voorzien van genoeg opbergruimte. Het grootste landelijke badmeubel uit de collectie is daarentegen zelfs 220CM. Natuurlijk heeft niet iedere badkamer heeft de ruimte tot de beschikking voor een meubel met deze afmetingen. Wees echter niet getreurd, Van Heck biedt u allerlei meubels met tussen maten in dezelfde stijl. Daarnaast kunnen we het meubel leveren in meer dan 40 kleuren. U hoeft dus geen rekening te houden met het meubel wanneer u de badkamer gaat verbouwen. U stemt de kleur van het meubel gewoon af op het geheel. Eiken badmeubelen van 65 tot en met 210 cm. Hangende badkamer meubelen van 65 tot en met 200 cm.

Welk meubel past in mijn badkamer?

Natuurlijk is niet alleen de kleur bepalend voor het meubel, zo ook de afwerkingen. Wanneer u kiest voor een landelijk badmeubel dient u hier natuurlijk ook rekening mee te houden met de keuze van de kranen. Van Heck zal u natuurlijk ondersteunen in de besluiten die u zal nemen. Maar u bent het die de uiteindelijke keuze maakt.

FOL80LA-1 badmeubel collage
collage 6

Prachtige landelijke badmeubels

Zoals u gelezen heeft zijn de mogelijkheden bij Van Heck oneindig. Graag nodigen wij u dan ook uit om onze prachtige collectie te komen bekijken in een van onze showrooms. In onze showrooms staan prachtige complete badkamers uitgestald om u te voorzien van inspiratie. Om een zo een realistisch mogelijke weergave te creëren van de landelijke meubelen hebben we geprobeerd er zo veel mogelijk voor u te stallen. U kunt een gratis Van Heck magazine aanvragen. Deze staat boordevol met de prachtige collectie van Van Heck Badkamers.