Tips om je badkamer te stylen

Geef jouw badkamer de style die jij wilt!

Deel dit artikel

Massief hout in de badkamer

De warmte van een echt houten badkamer is niet te vergelijken met de houtlook imitaties die tegenwoordig veel worden aangeboden in de sanitairhandel. Het is typisch dat men probeert dit na te maken. Hierbij wordt een spanenplaat voorzien van een laagje kunststof, met daarin een printje van een houtstructuur. Het lijkt zelfs alsof het van goede kwaliteit is, maar in feite is het niets meer dan papier dat een beetje wordt afgeseald.

Op de afbeelding hebben we een frans eiken badmeubel van Van Heck. Het maakt hopelijk veel duidelijk. Het is natuurlijk, laat het verloop zien van de groei van de boom en is tot in perfectie verwerkt tot een meubel. Dit kan echter niet door grote machines worden gemaakt, maar komt tot stand door ouderwets vakmanschap. Gemaakt door Twentse meubelmakers die weten waar ze het over hebben.

badkamermeubel hout
mooie kleuren die op elk badmeubel passen

Rustgevende kleuren

Onze eikenhouten badkamer meubels zijn van zichzelf rustig en natuurlijk om een tijdloos effect aan uw badkamer te geven. Wij adviseren heel vaak om de Farrow & Ball kleuren toe te passen in uw badkamer. Deze zijn onvergelijkbaar met alle andere kalkverfen passen prachtig bij onze badmeubels. Ook is het mogelijk om de gietijzeren baden op pootjes door ons te laten schilderen in uw gewenste kleur. Ook hier adviseren we u gebruik te maken van de Farrow & Ball kleuren, of indien u voor een gelakt badmeubel heeft gekozen, de originele Van Heck kleur.

Een nieuwe site, een oud promotiefilmpje

Youtube bestond nog maar net. In de oude doos kwamen we hem ineens tegen. Niet direct de beste filmkwaliteit, maar best leuk om te zien hoe we in 15 jaar geleden over ons bedrijf nadachten. Daarom hebben we hem er maar eens opgezet. Misschien geeft onze bedrijfsfilm van toen nog steeds de juiste inspiratie!

FT130ME Grey open LR

Extra ruimte nodig, kies een badmeubel met deuren!

Juist als u ruimtegebrek heeft en bijvoorbeeld geen plek voor een kolomkast is een badmeubel met deuren de uitkomst.

In een badmeubel met lades, is er vaak in de bovenste lade wat minder ruimte door de sifonuitsparing. Deze is dan prima te gebruiken voor de kleinere badkamerbenodigdheden zoals make up of een föhn, maar handdoeken kun je er niet in kwijt.

Een badmeubel met deuren is dan de uitkomst. Hier is plek voor alle handdoeken en de deur-badmeubels van Van Heck zijn altijd opgebouwd met 2 schappen.

Kies een mooie waskom

Omdat wij ontzettend veel coole waskommen in het assortiment hebben zijn er duizenden mogelijkheden. Juist de waskom bepaalt de uitstraling van jouw badkamermeubel.

Bij Van Heck vinden we het belangrijk om je een badmeubel met waskom te verkopen dat helemaal bij jouw smaak past. Graag laten we je kiezen wat je wil. Natuurlijk helpen we je daarbij en laten we je in onze Brandstores alle mogelijke oplossingen zien. We hadden je al verteld dat door toepassing van hoogwaardige wastafelbladen is het toepassen van een superleuke waskom net zo praktisch is als een gewone wastafel. Nu moet je gaan nadenken hoe jouw badkamermeubel met waskom er komt uit te zien. Combineer en varieer er op los. Bijna alles is mogelijk en de waskommen die we bieden zijn ontzettend gevarieerd. Van modern tot klassiek van tijdloos tot gewaagd.

Durf eens iets meer geld te besteden aan de waskom, omdat juist daardoor het badkamermeubel zoveel leuker wordt!

Badkamermeubel met granieten waskom en zwarte kraan.
Wastafelblad Beton

 

De voordelen van een Van Heck badkamer

 • Ten eerste is door gebruik van natuurlijke materialen de kwaliteit gewaarborgd
 • Ten tweede bieden we een onbeperkt assortiment voor alle landelijke badkamers
 • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
 • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
 • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
 • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
 • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
 • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig en correct wordt geleverd.
Landelijke badkamer

Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

Zeker weten dat, dat gaat lukken!

 • Elk badkamermeubel is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot.
 • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes.
 • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
 • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.