Deel dit artikel

Massief hout in de badkamer

De warmte van echt hout is niet te vergelijken met de houtlook imitaties die tegenwoordig veel worden aangeboden in de sanitairhandel. Het is typisch dat men probeert dit na te maken. Hierbij wordt een spanenplaat voorzien van een laagje kunststof, met daarin een printje van een houtstructuur. Het lijkt zelfs alsof het van goede kwaliteit is, maar in feite is het niets meer dan papier dat een beetje wordt afgeseald.

Op de afbeelding hebben we ingezoomd op een frans eiken badmeubel van Van Heck. Het maakt hopenlijk veel duidelijk. Het is natuurlijk, laat het verloop zien van de groei van de boom en is tot in perfectie verwerkt tot een meubel. Dit kan echter niet door grote machines worden gemaakt, maar komt tot stand door ouderwets vakmanschap. Gemaakt door Twentse meubelmakers die weten waar ze het over hebben.

Een nieuwe site, een oud promotiefilmpje

Youtube bestond nog maar net. In de oude doos kwamen we hem ineens tegen. Niet direct de beste filmkwaliteit, maar best leuk om te zien hoe we in 15 jaar geleden over ons bedrijf nadachten. Daarom hebben we hem er maar eens opgezet. Misschien geeft onze bedrijfsfilm van toen nog steeds de juiste inspiratie!

Rustgevende kleuren

Onze eikenhouten badkamer meubels zijn van zichzelf rustig en natuurlijk om een tijdloos effect aan uw badkamer te geven. Wij adviseren heel vaak om de Farrow & Ball kleuren toe te passen in uw badkamer. Deze zijn onvergelijkbaar met alle andere kalkverfen passen prachtig bij onze badmeubels. Ook is het mogelijk om de gietijzeren baden op pootjes door ons te laten schilderen in uw gewenste kleur. Ook hier adviseren we u gebruik te maken van de Farrow & Ball kleuren, of indien u voor een gelakt badmeubel heeft gekozen, de originele Van Heck kleur.

Extra ruimte nodig, kies een badmeubel met deuren!

Juist als u ruimtegebrek heeft en bijvoorbeeld geen plek voor een kolomkast is een badmeubel met deuren de uitkomst.

In een badmeubel met lades, is er vaak in de bovenste lade wat minder ruimte door de sifonuitsparing. Deze is dan prima te gebruiken voor de kleinere badkamerbenodigdheden zoals make up of een föhn, maar handdoeken kun je er niet in kwijt.

Een badmeubel met deuren is dan de uitkomst. Hier is plek voor alle handdoeken en de deur-badmeubels van Van Heck zijn altijd opgebouwd met 2 schappen.