Tips voor jouw perfecte badkamer!

Jouw nieuwe badkamer

De badkamer is de plek in het huis waar je even lekker kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Het genietmomentje is vaak dan ook onder de douche of in een lekker bad. Het is dan ook erg belangrijk dat jou badkamer ook jouw plekje is. Met jou stijl, naar jou smaak. Niets is zo fijn als een badkamer waar alles geordend is en op zijn plek ligt. Het is dan ook belangrijk dat je badkamer genoeg opbergruimte heeft voor al jouw badkamerbenodigdheden. Zo weet je zeker dat je al je spullen netjes kunt opbergen en kan jouw badkamerritueel nog relaxter verlopen. Maar hoe zorg je voor een geordende en stijlvolle badkamer? Wij geven jullie graag wat tips!!!

Massief eiken badkamermeubel 120 cm. bestaande uit een onderkast met 2 softclose lades. Hierop ligt een dubbele keramische witte wastafel, voorzien van twee kraangaten.

De inrichting

Allereerst is het handig om je badkamerinrichting aan te passen aan de grootte van je badkamer. Je moet dan ook goed nadenken over de inrichting van je badkamer. In een kleine badkamer is het verstandig om een praktische en handige indeling te maken, met voldoende opbergruimte. In een grote badkamer kun je juist kiezen voor grote losstaande elementen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig gietijzeren bad op pootjes.

Wastafels en waskommen

Maar denk ook eens aan een wastafel. Een wastafel moet naast stijlvol natuurlijk ook erg praktisch zijn. Je kan er voor kiezen om een ingebouwde wastafel te nemen met onderbouwkommen, of juist kiezen voor een waskom bovenop het meubel. Als u kiest voor een waskom blijft er meer ruimte over in het meubel zelf, en heb je dus uiteindelijk meer opbergruimte. Het is ook mogelijk om nog aflegruimte te creëren. Dit kan door middel van een planchet, een los aflegplateau. Zo heb je je favoriete badkamerspullen altijd binnen handbereik.

twee robuuste eiken wastafelbladen met keramische kommen en verhoogde wastafelkranen
Houten badmeubel met waskom, betonblad en spiegelkast

Het badmeubel

De wastafelonderkasten, de badmeubels, moeten perfect afgestemd zijn op de wastafels. Het is de bedoeling dat ze een geheel vormen en rust uitstralen. Je kunt kiezen voor een hangend of staand badkamermeubel. Een hangend badkamermeubel maakt de badkamer optisch ruimtelijke omdat het meubel zich van de vloer af staat. Maar een staand meubel is daadwerkelijk iets groter en heeft dus meer opbergruimte. Alle lades in onze meubels hebben een soft-close sluiting, waardoor de lades altijd zacht sluiten. Onze badkamermeubels kun je ook combineren met een kolomkast, die extra opbergruimte biedt.

Er zijn dus erg veel mogelijkheden om een praktische indeling te maken voor al uw badkamerbenodigdheden. Neem een kijkje op onze webshop of kom langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag en zijn bereikbaar via de mail, chat, whatsapp en telefoon.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure