Hoe kies je de beste waskom en kraan voor jouw badkamer?

twee robuuste eiken wastafelbladen met keramische kommen en verhoogde wastafelkranen

Tip 1: Kies hoeveel waskommen en kranen je wil hebben

Ben je vaak alleen in de badkamer of heb je een grote familie en gebruiken jullie de badkamer allemaal tegelijkertijd? Daarnaast bepaald de grote van de badkamer natuurlijk ook welk badkamermeubel in je badkamer komt. Is er namelijk wel genoeg plek voor een badkamermeubel met twee waskommen? Het zijn afwegingen die je moet maken voor het bepalen van de hoeveelheid waskommen die je wilt in je badkamer.

Tip 2: kies de vorm van je waskom

De vorm van de waskom is erg bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Stem daarom de vorm af met de stijl je wenst in de badkamer. Een vierkante of rechte waskom past namelijk het beste in een strakke moderne badkamer. Een ronde of ovale waskom is iets zachter en past goed in een romantische sfeer.

Keramische waskom met wastafelkraan op een eiken badmeubel
Carrera Waskom Wit

Tip 3: bepaal het materiaal en de kleur van je waskom en kraan

Ook materiaal en kleur zijn belangrijke elementen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud, de duurzaamheid van het materiaal maar vergeet ook vooral niet te kiezen voor iets wat je zelf mooi vindt. Onze waskommen zijn verkrijgbaar in erg veel verschillende kleuren, van blauw, bloemenprint, zwart tot gewoon wit. De kranen zijn verkrijgbaar in het chroom, nikkel, zwart of goud. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar dus check vooral onze site voor het gehele assortiment.

Je bent ook welkom in een van onze showrooms in Borne, of Soest. We helpen je graag bij het maken van de juiste combinatie en keuzes.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure