Alles voor je badkamer in Hengelo

Bij Van Heck Badkamers hebben we al jaren ervaring met houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Hengelo vernieuwen? Dan maken wij graag een luxe en landelijke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van de mooiste badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons krijg je dus echt iets unieks voor in jouw badkamer in Hengelo. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek de winkel van Van Heck badkamers in Borne.

Houten badkamer in Hengelo

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in onze badkamermeubels. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en natuursteen.

Bestel je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Hengelo? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft. De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Hengelo zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Badmeubel van eikenhout

Veel van onze handgemaakte producten zijn gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We zijn zo enthousiast over eikenhout, omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badmeubels maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe badkamer in Hengelo lang meegaat.

Kies voor Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers zijn we trots op iedere badkamer die we in Hengelo maken. De passie voor wat we doen zie je terug in de luxe badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Meer kwaliteiten van Van Heck Badkamers:

  • Het grootste aanbod houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Hengelo bestellen?

Wil je je badkamer in Hengelo vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Borne. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Hengelo op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers. Je kunt bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie