Alles voor je badkamer in Eindhoven

Bij Van Heck Badkamers hebben we al jaren ervaring met luxe houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Eindhoven verbouwen? Dan maken wij graag een houten badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In het atelier zijn de meubelmakers altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Hier koop je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Eindhoven.

Landelijke badkamer in Eindhoven

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het Twentse land blijft ons inspireren en dat zie je terug in wat we doen. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en diverse steensoorten. Koop je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Eindhoven? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Eindhoven zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat kan ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Een handgemaakt eiken badkamermeubel

Zoek je een eiken badmeubel voor je badkamer in Eindhoven? Van Heck Badkamers heeft het. Bijna al onze badkamermeubels zijn gemaakt van eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van Europa. We werken zo graag met eikenhout omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij elk interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste houten badkamermeubels produceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is nog echt een ambacht, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke houten badkamer in Eindhoven lang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer die we in Eindhoven maken. De passie voor wat we doen herken je in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Andere redenen om te kiezen voor Van Heck Badkamers:

  • Het grootste aanbod houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een luxe badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een luxe badkamer in Eindhoven
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Tilburg bestellen?

Wil je je badkamer in Eindhoven vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers maken we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Eindhoven op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie