Alles voor je badkamer in Amstelveen

Bij Van Heck Badkamers maken we mooie luxe en landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Amstelveen een nieuwe uitstraling geven? Dan geven wij je graag een unieke luxe badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Bij ons krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Amstelveen.

Landelijke badkamer in Amstelveen

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Onze geboortegrond inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in onze producten. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals hout en verschillende steensoorten. Koop je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Amstelveen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze houten badkamers halen we overigens niet alleen uit het platteland. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Amstelveen zijn. Want het produceren van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Op zoek naar een uniek badmeubel voor je badkamer in Amstelveen? Je koopt het bij Van Heck Badkamers. Bijna al onze handgemaakte badmeubels zijn van hout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo dol op eikenhout omdat het mooi, modern en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij iedere stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Amstelveen zeer lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Amstelveen die we maken. De passie voor wat we doen herken je in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Andere redenen om te kiezen voor Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie luxe badmeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een luxe badkamer op maat is ook een optie
  • Drie eigen winkels; waaronder een vestiging in Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een houten badkamer in Amstelveen
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Amstelveen bestellen?

Wil je je badkamer in Amstelveen verbouwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Amstelveen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het online contactformulier gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie