Alles voor je badkamer in Amersfoort

Bij Van Heck Badkamers vind je houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Amersfoort veranderen? Dan ontwerpen wij graag een unieke houten badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In onze werkplaats zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van landelijke badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons koop je dus echt iets speciaals voor in jouw badkamer in Amersfoort.

Houten badkamer in Amersfoort

Van Heck Badkamers is ontstaan in Twente. Het platteland inspireert ons iedere dag weer en dat zie je terug in onze producten. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en verschillende soorten natuursteen. Koop je bij Van Heck Badkamers eiken badkamermeubels voor je badkamer in Amersfoort? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Amersfoort zijn. Want het kopen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Ben je op zoek naar eiken badmeubel voor je badkamer in Amersfoort? Van Heck Badkamers heeft het. Veel van onze handgemaakte badkamermeubels zijn van hoogwaardig eiken. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We zijn zo enthousiast over hout omdat het stijlvol, klassiek en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badkamermeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een heus ambacht, maar het resultaat is de moeite meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Amersfoort erg lang mooi blijft.

Hoogwaardige badkamer in Amersfoort

Bij Van Heck Badkamers zijn we trots op iedere badkamer die we in Amersfoort maken. De passie voor het werk herken je in de luxe badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Bij ons profiteer je bovendien van:

  • De grootste collectie luxe houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een houten badkamer op maat is ook een optie
  • Drie eigen winkels; de vestiging in Soest is slechts een kwartiertje rijden vanaf Amersfoort
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een op maat gemaakte badkamer in Amersfoort
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Amersfoort bestellen?

Wil je je badkamer in Amersfoort verbouwen? Bij Van Heck Badkamers koop je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Amersfoort op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie