Alles voor je badkamer in Woerden

Bij Van Heck Badkamers vind je houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Woerden een nieuwe uitstraling geven? Dan maken wij graag een luxe badkamer die helemaal past bij jouw stijl. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Bij ons bestel je dus echt iets unieks voor in jouw badkamer in Woerden.

Landelijke badkamer in Woerden

Van Heck Badkamers is opgericht in Twente. Deze omgeving inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in onze producten. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Koop je bij Van Heck Badkamers eiken badkamermeubels voor je badkamer in Woerden? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor de luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het Twentse platteland. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Woerden zijn. Want het produceren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Wil je een landelijk badkamermeubel voor je badkamer in Woerden? Van Heck Badkamers heeft het. De meeste van onze handgemaakte badmeubels zijn gemaakt van het beste eikenhout. Bij Van Heck Badkamers hebben we zelfs het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We houden zo van hout omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Woerden heel lang plezier geeft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Woerden die we maken. De passie voor het vak herken je in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Andere voordelen van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie luxe badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een luxe badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een unieke badkamer in Woerden
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Woerden bestellen?

Wil je je badkamer in Woerden verbouwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Woerden op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul online het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie