Tips om jouw badkamer te stylen

Massief hout in de badkamer

De warmte van een echt houten badkamer is niet te vergelijken met de houtlook imitaties die tegenwoordig veel worden aangeboden in de sanitairhandel. Het is typisch dat men probeert dit na te maken. Hierbij wordt een spanenplaat voorzien van een laagje kunststof, met daarin een printje van een houtstructuur. Het lijkt zelfs alsof het van goede kwaliteit is, maar in feite is het niets meer dan papier dat een beetje wordt afgeseald.

Op de afbeelding hebben we een frans eiken badmeubel van Van Heck. Het maakt hopelijk veel duidelijk. Het is natuurlijk, laat het verloop zien van de groei van de boom en is tot in perfectie verwerkt tot een meubel. Dit kan echter niet door grote machines worden gemaakt, maar komt tot stand door ouderwets vakmanschap. Gemaakt door Twentse meubelmakers die weten waar ze het over hebben.

mooie kleuren die op elk badmeubel passen

Rustgevende kleuren

Onze eikenhouten badkamer meubels zijn van zichzelf rustig en natuurlijk om een tijdloos effect aan uw badkamer te geven. Wij adviseren heel vaak om de Farrow & Ball kleuren toe te passen in uw badkamer. Deze zijn onvergelijkbaar met alle andere kalkverfen passen prachtig bij onze badmeubels. Ook is het mogelijk om de gietijzeren baden op pootjes door ons te laten schilderen in uw gewenste kleur. Ook hier adviseren we u gebruik te maken van de Farrow & Ball kleuren, of indien u voor een gelakt badmeubel heeft gekozen, de originele Van Heck kleur.

 

Extra ruimte nodig, kies een badmeubel met deuren!

Juist als u ruimtegebrek heeft en bijvoorbeeld geen plek voor een kolomkast is een badmeubel met deuren de uitkomst.

In een badmeubel met lades, is er vaak in de bovenste lade wat minder ruimte door de sifonuitsparing. Deze is dan prima te gebruiken voor de kleinere badkamerbenodigdheden zoals make up of een föhn, maar handdoeken kun je er niet in kwijt.

Een badmeubel met deuren is dan de uitkomst. Hier is plek voor alle handdoeken en de deur-badmeubels van Van Heck zijn altijd opgebouwd met 2 schappen.

Boston Badkamermeubel 160
granieten waskom op een badkamermeubel met een zwarte kraan

Kies een mooie waskom

Omdat wij ontzettend veel coole waskommen in het assortiment hebben zijn er duizenden mogelijkheden. Juist de waskom bepaalt de uitstraling van jouw badkamermeubel.

Bij Van Heck vinden we het belangrijk om je een badmeubel met waskom te verkopen dat helemaal bij jouw smaak past. Graag laten we je kiezen wat je wil. Natuurlijk helpen we je daarbij en laten we je in onze Brandstores alle mogelijke oplossingen zien. We hadden je al verteld dat door toepassing van hoogwaardige wastafelbladen is het toepassen van een superleuke waskom net zo praktisch is als een gewone wastafel. Nu moet je gaan nadenken hoe jouw badkamermeubel met waskom er komt uit te zien. Combineer en varieer er op los. Bijna alles is mogelijk en de waskommen die we bieden zijn ontzettend gevarieerd. Van modern tot klassiek van tijdloos tot gewaagd.

Durf eens iets meer geld te besteden aan de waskom, omdat juist daardoor het badkamermeubel zoveel leuker wordt!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels
Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure