Alles voor je badkamer in Hoogeveen

Bij Van Heck Badkamers hebben we al vele jaren ervaring in het bouwen van landelijke en luxe badkamers. Dus wil je je badkamer in Hoogeveen een nieuw uiterlijk geven? Dan ontwerpen we bij Van Heck Badkamers graag een unieke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In ons atelier zijn de meubelmakers altijd bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van de mooiste badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn ook nog eens met de hand gemaakt. Hierdoor krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Hoogeveen. Heb je nog vragen over een houten badkamer van Van Heck Badkamers? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze winkel in Borne.

Landelijke badkamer in Hoogeveen

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Het platteland inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in wat we doen. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende soorten natuursteen. Koop je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Hoogeveen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Hoogeveen zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk bij Van Heck Badkamers.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Luxe eiken badmeubels

Wil je een luxe badkamer in Hoogeveen? Onze badmeubels zijn gemaakt van het beste hout. Bij Van Heck Badkamers hebben we zelfs het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We werken zo graag met dit materiaal omdat het mooi, modern en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badmeubels produceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Hoogeveen zeer lang meegaat.

Kwaliteit bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Hoogeveen maken. De passie voor wat we doen zie je terug in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Daarnaast bieden wij:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Hoogeveen bestellen?

Wil je graag je badkamer in Hoogeveen vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers maken we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Hoogeveen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie