De nieuwste badkamertrends voor 2021

Groen moet je doen

De eerste trend die we erg veel terug zien komen is groen in de badkamer. Groen was afgelopen jaar, in 2020, al een mega-interieurtrend in de woonkamer en keuken. Maar nu verplaatst deze trend zich ook naar de badkamer. De kleur groen geen de mensen een goed gevoel, groen staat namelijk voor een nieuw leven, veiligheid, rust en gezondheid. Maar op welke manier was je nou groen toe in de badkamer?

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een groene wand te nemen of groene tegels. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor een groenbadkamermeubel. Alle badkamermeubels uit onze Traditional collectie zijn overschilderbaar in 24 verschillende kleuren. Hierin zitten ook een aantal groen tinten.  Als je het iets minder groots wilt aanpakken kun je het beste kiezen voor groene accessoires. Denk aan planten in de badkamer, of bijvoorbeeld groene handdoeken.

Donker eiken badkamermeubel van 80cm met bijpassende kolomkast en zwarte spiegel

De donkere badkamer

Voorheen zagen we natuurlijk erg vaak een witte badkamer voorbij komen. Dit is erg praktisch en ziet er altijd netjes uit maar toch zien we dat de witte badkamer vaker voor ingeruild voor een donkere look. Wij vinden dit helemaal te gek!!!

Een donkere badkamer maakt vaak gebruik van warmere kleuren. Donkere kleuren geven je namelijk het gevoel van geborgenheid. Als je risico’s durft te nemen is dit een goede keuze voor jou. Bij een donkere badkamer is het mooi om te kiezen voor een donker badkamermeubel met zwarte kranen en bijvoorbeeld een zwarte spiegel.  Om het af te maken kun je hier zwarte grepen aan toevoegen. Ook is het een goed idee om te kiezen voor een donkere vloer en of muren.

(Eiken) Hout in de badkamer

Al jaren zijn wij van Van Heck Badkamers grote fan van eiken badkamermeubels. We hebben dan ook eiken badkamermeubel in veel verschillende maten en soorten. Hout zorgt voor een gezellige en aangename sfeer in de badkamer. Ons houten badkamers zijn erg goed behandeld en kan ook zeker tegen een stootje. Vandaar dat het ook geschikt is voor in de badkamer. We hebben staande badkamermeubels, hangende badkamermeubels. Badkamermeubels met 2 waskommen en badkamermeubels met één waskom. Het is heel veelzijdig. Neem vooral een kijkje in onze webshop of in de showroom voor het brede assortiment.

Industrial Vintage 150 ijzeren onderstel met massief eiken wastafelblad en twee granieten waskommen

Trend die blijft terug komen

Er zijn natuurlijk een aantal toppers die we zien terug komen, dit zijn de terugkomende trends. Allereerst de betonlook, betonlook is iets wat vorig jaar al erg hip was maar dit blijft aankomend jaar ook. We hebben betonnen waskommen en betonnen wastafelbladen voor de ultieme betonlook uitstraling. Ook blijft de industriële badkamer erg populair. Zwarte kranen meubels van zwart staal in combinatie met keramiek en hout. Het blijft prachtig.

Voor extra badkamerinspiratie kun je contact met ons opnemen via de chat, telefoon, website of mail. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure