U heeft 0 artikel(en) in uw winkelwagen staan. Met een totaal bedrag van € 0,00.
       Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook

**Voorjaars acties**

Deze gehele maand April houden we Voorjaars acties in onze showrooms op diverse opstellingen.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Badmeubel

Bent u op zoek naar badmeubels? Bekijk alle badkamermeubels online.

Badmeubels.

Tegenwoordig zien we de trend van badkamers steeds verschuiven. Daar waar er vroeger werd gekozen voor puur en alleen sanitair. Zien we dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor badmeubels. Er zijn tal van badmeubels in alle verschillende stijlen en materialen. Van Heck heeft er voor gekozen u te voorzien van een uitgebreid assortiment badmeubels. Badmeubels in allerlei kleuren, maten en stijlen.

Waarom kiezen voor badmeubels?

Badmeubels zorgen ervoor dat uw badkamer een ruimtelijk beeld krijgt. Door de handige kastjes en opberglades in de badmeubels kunt u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt. Zo blijft u badkamer netjes en schoon en geven de badmeubels uw badkamer een opgeruimd gevoel. Wat ook erg mooi is aan onze badmeubels, ze kunnen alleen worden voorzien van een bijpassende spiegelkast, of spiegel. Ook is het mogelijk de badmeubels te voorzien van een spiegelopzet kast. Zo kunt u van uw badkamermeubels dus een complete set maken.

Welke stijl badmeubels kan ik vinden bij Van Heck Badkamers?

Door ons complete assortiment badmeubels kunt u bij ons badmeubels geheel in uw eigen stijl kiezen. De stijlen badmeubels die u bij ons vindt zijn de volgende:

Landelijke badkamermeubels.
Klassiek badkamermeubilair.
Nostalgische badmeubels.
Retro badmeubels.
Engelse badmeubels.
Franse badmeubels.

U ziet in het bovenstaande overzicht dat deze badmeubels anders zijn dan de meeste badmeubels. Bij Van Heck vindt u badmeubels die u nergens anders vindt.

Badmeubels in het Van Heck Badkamer Magazine.

In onze badkamer magazine vindt u ook veel fotomateriaal van badmeubels. U kunt dit badkamer magazine gratis aan vragen. In het badkamer magazine zult u de prijs van de badmeubels kunnen vinden. Ook staan de maten van de badmeubels hierin gegeven. U kunt ook langskomen in een van onze winkels om het badkamer magazine op te komen halen. Bij het nieuwe badkamer magazine zult u ook een product lijst vinden. Hierin staan werkelijk alle badmeubels van Van Heck Badkamers. Wederom met de prijzen van de badmeubels vermeld.

Waar worden de badmeubels van gemaakt?

De badmeubels van Van Heck Badkamers worden gefabriceerd uit hout. De badmeubels zijn voorzien met keramische kommen. De wastafels van de badmeubels zijn van hardsteen, terrazzo of  keramiek. U kunt ervoor kiezen de badmeubels te voorzien van elke beschikbare kleur. Zo hoeft u de badkamer niet aan te passen aan de badmeubels. Maar past u de badmeubels aan, aan de kleur van uw badkamer. Om de badmeubels helemaal af te maken kunt u kiezen voor een kraan naar keuze.

Hoe vind ik badmeubels die de badkamer vullen?

Het assortiment van Van Heck Badkamers is opgebouwd zodat wij iedereen in de vraag kunnen voorzien. De badmeubels zijn beschikbaar in alle maten en kleuren. Het is natuurlijk van belang dat de badmeubels uw badkamer op een juiste manier vullen. De badmeubels mogen niet de overhand krijgen of te weinig ruimte in nemen. U kunt ook altijd kiezen voor dubbele badmeubels. Deze dubbele badkamermeubels zijn voorzien van 2 keramische kommen. Ook dubbele badmeubels beschikken over een bijpassende spiegel, spiegelkast of spiegelopzetkast.

Waar u de badmeubels het beste kan bestellen.

Om er achter te komen of de badmeubels ook daadwerkelijk bij uw badkamer passen kunt u een proeftekening laten maken. In deze proeftekening kunt u badmeubels verwerken die u zelf heeft uitgekozen. In onze badkamer showrooms kunt u alle benodigde informatie krijgen. Hier vindt u ook complete badkamer opstellingen. Door deze complete badkamers krijgt u een idee van de uitstraling die de badmeubels geven. Ook zullen de complete badkamers u decoratie inspiratie geven. Welke kleuren passen er goed bij de badmeubels en hoe kunt u deze nu het beste aankleden.

Kan ik de badmeubels ook online bestellen?

Tegenwoordig zien we dat onze badmeubels online steeds vaker besteld worden. Daar waar de mensen vroeger een lange aankoop fase hadden in de badkamer showrooms zien we dat deze nu steeds meer informatie van het internet af halen. Ook wij werken hier aan mee. Van Heck Badkamers probeert van al haar producten zo duidelijke mogelijke foto's en informatie te verspreiden. Onze badmeubels zijn daarom op een heldere duidelijke manier gefotografeerd. Al onze badmeubels zijn online te vinden. We zien dan ook dat je door een goede informatie verspreiding en goede fotografie omtrent badmeubels de verkoop online kan doen stijgen. Het extra verkopen van badmeubels is ook voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. 

Bekijk hier alle badmeubels.