Showroom modellen uitverkoop.

In Mei houden we onze voorjaars opruiming met veel showroom opstellingen in uitverkoop.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Soest Zondag 26 mei geopend van 11:00-16:00

 badkamer inspiratie

badkamer inspiratie

Onze badkamer inspiratie doen we overal op. Soms gewoon tijdens een kopje koffie op het terras, soms op een verre reis, maar ook heel vaak vinden wij onze badkamer inspiratie in de prachtige natuur van het Twentse land.

Van Heck badkamers hebben we opgericht omdat we badkamers willen produceren die we zelf mooi vinden. Onze badkamers hebben allemaal een Van Heck gevoel. Een Van Heck signatuur zullen we maar zeggen. Allen ontworpen naar onze eigen badkamer inspiratie.

De ene badkamer is klassiek, de ander badkamer is landelijk, maar alle badkamerproducten in onze collectie zouden we zo zelf in onze eigen badkamer willen plaatsen.

Op die manier hebben we ook de Van Heck badkamer winkels ingericht. Alle winkels hebben een huiselijke sfeer, je kan er ongedwongen en relaxed je badkamer uitzoeken en we hebben geen hijgerige badkamer verkopers.Hieronder vertellen we hoe elke badkamer collectie is ontstaan en wat u er mee zou kunnen doen in uw eigen badkamer. Hopelijk kunt u onze inspiratie gebruiken bij het samenstellen van uw eigen badkamer.

Veel surf plezier en graag tot ziens.

Bart & Philip