Nostalgische Badkamers

De nostalgische badkamer en de nostalgische kraan zien we heel erg vaak. Nederland staat vol met jaren ’30 huizen en gelukkig worden de authentieke elementen in deze klassieke huizen steeds vaker bewaard. Van Heck badkamers heeft een zeer breed assortiment nostalgisch sanitair dat hierop aansluit. Want zeg nou zelf, het is toch jammer als je de badkamer niet ook in deze jaren ’30 stijl inricht. Leuk hierbij zijn vaak de oude witjes, gecombineerd met een hardstenen vloer.

Inspiratie voor nostalgische badkamers

Landelijk nostalgisch

Bij de nostalgische badkamer hoort een regendouche. Een lekkere grote douchekop waar je heerlijk onder kunt douchen. We hebben ze in alle soorten en maten, dus kijk eens bij ons overzicht douchekranen in onze webshop.

Verder kan een nostalgische badkamer rustig worden ingericht met een wat moderner vrijstaand bad. Een vrijstaand ligbad geeft een ruimtelijk effect, maar kan ook gewoon tegen de wand en is bovendien heel gemakkelijk te plaatsen. Het zal uw badkamerkosten uiteindelijk besparen.

Compleet aanbod nostalgische badkamers bij Van Heck

Om u een beeld te geven van de nostalgische badkamers van Van Heck hebben wij complete nostalgische badkamers online. Deze nostalgische badkamers zijn online bij ons te bekijken. Echter, wij bieden ook nostalgische badkamers aan in onze badkamer winkels. In deze badkamer winkels hebben wij vele complete nostalgische badkamer voorbeelden. Onze nostalgische badkamers zijn puur en alleen ingedeeld met de eigen collectie van Van Heck Badkamers.

Nostalgische badkamer