Groot assortiment met unieke nostalgische badkamers

Nostalgische badkamers bij Van Heck

De nostalgische badkamer en de nostalgische kraan zien we heel erg vaak. Nederland staat vol met jaren ’30 huizen en gelukkig worden de authentieke elementen in deze klassieke huizen steeds vaker bewaard. Van Heck badkamers heeft een zeer breed assortiment nostalgisch sanitair dat hierop aansluit. Want zeg nou zelf, het is toch jammer als je de badkamer niet ook in deze jaren ’30 stijl inricht. Leuk hierbij zijn vaak de oude witjes, gecombineerd met een hardstenen vloer.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

Badmeubel met kraan en twee deurtjes

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

Getekend potlood met tandwiel

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

Wereldbol met bestemmingspunt

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Inspiratie voor nostalgische badkamers

Bij de nostalgische badkamer hoort een regendouche. Een lekkere grote douchekop waar je heerlijk onder kunt douchen. We hebben ze in alle soorten en maten, dus kijk eens bij ons overzicht douchekranen in onze webshop.

Verder kan een nostalgische badkamer rustig worden ingericht met een wat moderner vrijstaand bad. Een vrijstaand ligbad geeft een ruimtelijk effect, maar kan ook gewoon tegen de wand en is bovendien heel gemakkelijk te plaatsen. Het zal jouw badkamerkosten uiteindelijk besparen.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Nostalgische badkamer

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit nostalgische badkamers

Onze nostalgische badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.  Onze badkamers worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze nostalgische badkamers te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar je de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in Belgéi hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van nostalgische badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Nostalgische badkamer
de mooiste nostalgische badkamer

Compleet aanbod nostalgische badkamers bij Van Heck

Om je een beeld te geven van de nostalgische badkamers van Van Heck hebben wij complete nostalgische badkamers online. Deze nostalgische badkamers zijn online bij ons te bekijken. Echter, wij bieden ook nostalgische badkamers aan in onze badkamer winkels. In deze badkamer winkels hebben wij vele complete nostalgische badkamer voorbeelden. Onze nostalgische badkamers zijn puur en alleen ingedeeld met de eigen collectie van Van Heck Badkamers.

Voorbeelden van onze nostalgische badkamers

De voordelen van een Van Heck nostalgische badkamer

Voordelen

Vind ik de nostalgische badkamer die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer