de mooiste nostalgische badkamer
Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

De nostalgische badkamer en de nostalgische kraan zien we heel erg vaak. Nederland staat vol met jaren ’30 huizen en gelukkig worden de authentieke elementen in deze klassieke huizen steeds vaker bewaard. Van Heck badkamers heeft een zeer breed assortiment nostalgisch sanitair dat hierop aansluit. Want zeg nou zelf, het is toch jammer als je de badkamer niet ook in deze jaren ’30 stijl inricht. Leuk hierbij zijn vaak de oude witjes, gecombineerd met een hardstenen vloer.

MEER LEZEN

Plan een afspraak in één van onze showrooms!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

Ons assortiment nostalgische badkamermeubels

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL EUROPA

Inspiratie voor nostalgische badkamermeubels

Bij de nostalgische badkamer hoort een regendouche. Een lekkere grote douchekop waar je heerlijk onder kunt douchen. We hebben ze in alle soorten en maten, dus kijk eens bij ons overzicht douchekranen in onze webshop.

Verder kan een nostalgische badkamer rustig worden ingericht met een wat moderner vrijstaand bad. Een vrijstaand ligbad geeft een ruimtelijk effect, maar kan ook gewoon tegen de wand en is bovendien heel gemakkelijk te plaatsen. Het zal uw badkamerkosten uiteindelijk besparen.

de mooiste nostalgische badkamer

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Mooie nostalgische badkamer in groen met een vrijstaand bad op pootjes

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze nostalgische badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Onze badkamers worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor u zeker bent van uw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeert. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

CONTACT OPNEMEN

Waar zijn onze nostalgische badkamers te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

twee nostalgische badkamermeubels
nostalgische badkamer in blauw met wastafel en een gouden kraan

Compleet aanbod nostalgische badkamers bij Van Heck

Om u een beeld te geven van de nostalgische badkamers van Van Heck hebben wij complete nostalgische badkamers online. Deze nostalgische badkamers zijn online bij ons te bekijken. Echter, wij bieden ook nostalgische badkamers aan in onze badkamer winkels. In deze badkamer winkels hebben wij vele complete nostalgische badkamer voorbeelden. Onze nostalgische badkamers zijn puur en alleen ingedeeld met de eigen collectie van Van Heck Badkamers.

Bij een nostalgische badkamer hoort natuurlijk ook een nostalgische kraan. Bekijk hier alle nostalgische kranen

De voordelen van een Van Heck badkamer op een rijtje

De voordelen van een Van Heck badkamer

 • Ten eerste is door gebruik van natuurlijke materialen de kwaliteit gewaarborgd
 • Ten tweede bieden we een onbeperkt assortiment voor alle landelijke badkamers
 • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
 • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
 • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
 • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
 • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
 • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig en correct wordt geleverd.
nostalgisch fonteinmeubel met granieten wastafel en fonteinkraan collage

Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

Zeker weten dat, dat gaat lukken!

 • Elk badkamermeubel is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
 • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
 • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
 • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.