Klassieke Badkamers

De klassieke badkamers van Van Heck vind je terug in de serie Traditional. Zoals u weet is ons bedrijf opgericht in Borne, midden in het Twentse land. En overal waar je komt zie je klassieke interieurs. Op de boerderijen, in de landhuizen en in de jaren ’30 woningen passen de Tukkers vaak klassieke badkamers toe. Geen wonder dat Traditional klassieke badmeubels hier werd bedacht en ontworpen.

Klassieke badkamermeubels zijn bij ons voorzien van donkere hardstenen bladen. Zo heb je lekker veel aflegruimte voor make-up, de handdoeken of je zeep. Heel vaak wordt bij de klassieke badkamer een ligbad op pootjes of het vrijstaande bad toegepast. Ons Beauty vrijstaand ligbad staat prachtig in de klassieke badkamer. Uiteraard wordt de klassieke badkamer ingericht met klassieke kranen.

Bij Van Heck hebben we de klassieke of nostalgische kraan in alle soorten en maten. Bovendien bieden we op deze kranen betaalbare kwaliteit. We geven 12 jaar garantie op een prachtig design.

Inspiratie voor klassieke badkamers

BRG76 wit

Klassieke badkamer voor iedereen

Klassieke badkamers zijn echter niet alleen voor mensen in grote landhuizen of boerderijen. De klassieke badkamer is voor iedereen. Iedereen die zijn of haar badkamer wil voorzien van de klassieke stijl is bij Van Heck Badkamers aan het juiste adres. Onze badkamers zijn duurzaam en voorzien van prachtig porselein. De ene badkamer is dat andere niet, dat hebben wij bij Van Heck Badkamers goed begrepen. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat wij u zoveel mogelijke badkamer voorbeelden kunnen tonen in onze badkamer winkels.

Zoveel stijlen, zoveel keuze

Zoals u waarschijnlijk gezien heeft hebben wij ook vele badkamer voorbeelden bij ons op de website. Op de website van Van Heck Badkamers vindt u onder andere de volgende badkamer voorbeelden: Landelijke badkamers, Klassieke badkamers, Retro badkamers, Nostalgische badkamers maar natuurlijk ook badkamers in landelijke stijlen als de Engelse stijl en Franse stijl.

FT220ME groen zij LR
Retro nostalgisch

Lust voor het oog

Van Heck Badkamers is zelf een grote liefhebber van de klassieke badkamers. Dit proberen wij natuurlijk ook op u over te brengen. Vaak denken mensen bij klassiek meteen aan het woord oud. Echter niets is minder waar. De klassieke badkamer van Van Heck Badkamers is een lust voor het oog en er zitten ook wel degelijk moderne tinten in. Denk eens aan de verchroomde buizen die je ook vaak tegen komt in de klassieke badkamer.