Klassieke Badkamers

Onze klassieke badkamers kun je samenstellen uit grote delen van onze collectie. De klassieke badkamer is op vele manieren en in vele stijlen samen te vatten. Juist daar zijn we ontzettend goed in. Als u kiest voor een klassiek badkamermeubel, dan moet u al gauw denken aan een badmeubel met een front dat voorzien is van een paneel. Onze More badmeubels zijn zowel in hangend als staand allemaal te voorzien van een Residenz front, en die past het beste bij de klassieke badkamer stijl.

Terug van weggeweest is het witte (Bianco Carrara marmer). Je kent het vast nog wel uit de jaren ’30 huizen die op de slaapkamer een wastafel hadden met de bekende wit marmeren achterplaat. Dit witte marmer wordt vandaag de dag vaak gecombineerd met zwarte kranen. Hiermee wordt de klassieke badkamer van nieuw leven voorzien en krijgt de klassieke badkamer een hele trendy look en feel.

Inspiratie voor klassieke badkamers

titanic sfeer 4

Klassieke badkamer voor iedereen

Klassieke badkamers zijn van alle tijden en zijn voor iedereen. Je hoeft echt niet een groot huis of kasteel te hebben om een leuke klassieke badkamer te maken. Iedereen die zijn of haar badkamer wil voorzien van de klassieke stijl is bij Van Heck Badkamers aan het juiste adres. Voor een kleine of grote badkamer, hebben we alle producten in huis om de klassieke badkamer te maken volgens jouw wensen. Kijk eens goed naar onze klassieke kranen, we hebben ze in alle maten en soorten, van betaalbaar tot exclusief, maar altijd voorzien van 12 jaar garantie.

Het Inrichten van een klassieke badkamer.

Bepaal eerst uw wensen pakket. Een enkele of een dubbele wastafel, een bad of een douche. Wilt u het toilet op de badkamer, of toch liever in een aparte ruimte. Als je dat allemaal hebt bepaalt zoek je naar de stijl die het beste bij je past. Onze badmeubels zijn leverbaar in vele kleuren, maar het de echte klassieke kleuren zijn vooral: Wit, antraciet, eiken en zwart.

Klassieke kranen vindt je in vele kranenseries. Ons geborstelde gouden kranen zijn tegenwoordig erg populair. Het goud is niet kitsch, maar is juist stoer door de matte afwerking. Uiteraard kan je ook voor verchroomde kranen kiezen, bijvoorbeeld met zwarte klassieke hendels. Kom eens kijken in onze showrooms, we zijn ervan overtuigd dat we jouw badkamer kunnen maken.

FT220ME groen zij LR
Retro nostalgisch

Klassieke wastafels en toiletten

Onze klassieke wastafels en toiletten passen natuurlijk perfect in de klassieke badkamer. Echter, als je hiervoor kiest heb je wat minder opbergruimte. Om echter toch de juiste look en feel te maken hebben we ook veel klassieke badmeubels. Een heel leuke wastafel is de Titanic waskom. Door deze te plaatsen op een klassiek badkamermeubel krijg je het echte klassieke badkamer gevoel, maar heb je toch het voordeel van opbergruimte. Je wilt het immers ook een beetje praktisch.