De nieuwste badkamertrends van 2020

Deel dit artikel

Zwarte badkamerkranen

Zwarte badkamerkranen zijn helemaal hip in dit jaar. Met onze nieuwe serie New Country springt Van Heck in op de trend met een fantastische collectie mat zwarte kranen. Als u deze toepast op 1 van onze badmeubels, adviseren we dit ook in de meubelgreep terug te laten komen. We hebben in de More collectie diverse zwarte grepen die hier super bij passen.

twee zwarte kranen op de wastafel
Houten Badkamermeubel 120 met Spiegel

Echte eye-catchers

De badkamerspiegels zijn tegenwoordig groot en opvallend. Spiegels met zwarte of metallic contouren geven een stoer en industriële uitstraling.
Bekijk hier al onze stalen spiegels

Marmeren bladen

Marmer was vroeger heel populair door de luxe die het uitstraalde en we zien nu dat het weer helemaal terug komt. Een mooi wit marmeren of granieten wastafelblad past perfect in de badkamer.

Je kunt kiezen voor een onderbouw wastafel, maar de nieuwste trend is echt de waskom op het blad. Het geeft nog meer uitstraling aan je badkamer. Lees hier meer over het badkamermeubel met waskom.

marmeren wastafelblad met wastafel en mooie kraan
Waskom van beton op een betonnenblad met een verhoogde wastafelkraan

Bijzondere waskommen

Onze collectie waskommen is uniek en onovertroffen. De kommen worden gemaakt van keramiek of natuursteen. Of wat denk je van beton waskommen?
Ook hebben we klassieke waskommen, moderne waskommen, en beschilderde waskommen. De waskom maakt uw badkamer uniek en bijzonder. Het is het middelpunt van uw badkamer en daarom zet Van Heck de wastafel centraal!