Deel dit artikel

Hoe ziet je nieuwe badkamer eruit?

Leuk dat je op onze site surft. Je hebt vast al veel gezien, alle webshops bekeken en nu ineens zit je op Van Heck. Onze badkamers zijn niet te vergelijken met alle die je al hebt gezien. Wij hebben geen standaard producten, maken alles met de hand en uit echt hout. En hoe gaat jouw nieuwe badkamer eruit zien, heb je al een idee? Veel gebruikt voor je ideeën is Pinterest. Wij stellen voor dat je daar je stijl bepaalt en eens langs gaat bij onze showrooms. Het moet wel gek zijn als wij hem niet zo kunnen maken als je wilt.

2288_sl16035-z120vh_shot_2_schwarz_detail_01-10.jpg

Kies de juiste verlichting

Bij een spiegel of spiegelkast is goede verlichting onmisbaar. Kijk eens bij onze spiegelkast lampjes. Zeker weten dat ze super praktisch zijn in het gebruik.

Rustgevende kleuren

Wij adviseren dat de badkamerkleuren rustgevend zijn. Populair is momenteel de betonlook die ook gewoon met een goede verf te koop is. Verder zijn de pasteltinten van Farrow & Bowl nog steeds heel erg geliefd en tijdloos.

Kies voor een ruime spiegel- en kolomkast

Een spiegelkast is ontzettend handig boven het badmeubel. Niet alleen om jezelf goed te bekijken tijdens het opmaken of scheren, maar ook om al je kleine spullen in op te bergen.

De kolomkast is juist heel handig om al je handdoeken in te pakken. Onmisbare opbergruimte voor een praktisch gebruik van je badkamer.

klassieke badkamers inspiratie

Klassiek

Groot assoritiment badkamer producten voor klassieke jaren ’20 en ’30 huizen

14301_tvcw09-z20sfeer2.jpg

Elegante uitstraling

Producten met oog voor detail. Badkamers met klasse.

976_tvnc04-23.jpg

Details

Uitsluitend kranen die in Europa zijn gemaakt. Uit Italie en Duitsland, allemaal met een unieke kwaliteitsgarantie van 12 jaar.

2309_sl13070-z120shot_5_detail_02-10.jpg

Materiaal

U vindt bij ons geen fineer of andere spanenplaat producten. Alle badmeubels, worden gemaakt van massief eiken of grenenhout.

4074_Titanic_2nd

Keramiek

Bekijk onze unieke collectie wastafels en opzetkommen. Bedenk dat uw wastafel het gezicht bepaalt van uw badkamerinrichting.

badkamerschets

Design

Alle badkamer producten in eigen huis ontworpen. Grote flexibiliteit in maatvoering en collectie.

23_640px

Tijdige levering

Bij een badkamer komt het aan op een nauwkeurige plannning. Wij halen een leveringsbetrouwbaarheid van 99,2%

magazijn van heck

Uit voorraad leverbaar

Veel van onze badkamercollectie kunnen we morgen bij u leveren. Wij werken in veel gevallen met 24 hour delivery service.

GERELATEERD