Van Heck Badkamers

Landelijke Badkamers
Klassieke Badkamers
Stoere Badkamers
Industriële Badkamers
Natuurlijke Badkamers
Eiken badkamers

Van Heck Badkamers

Landelijke Badkamers
Klassieke Badkamers
Stoere Badkamers
Industriële Badkamers
Natuurlijke Badkamers
Eiken badkamers

Collectie

Badmeubels

Badmeubels

Onze prachtige collectie badmeubels zijn in allerlei sferen. Kies voor stoere, landelijke, industriële of tijdloze badkamer meubels.
Bekijk onze badmeubels

Badkamer Kranen

Badkamer Kranen

Onze kranen zijn er in elke stijl. Van landelijk klassiek tot design en modern. Zoek uw wastafel kranen, badkranen, inbouwkranen en douchekranen. Alle kranen hebben een unieke kwaliteitsgarantie van 12 jaar.
Bekijk onze kranen

Waskommen

Waskommen

Onze collectie waskommen is onovertroffen. De kommen verfraaien uw badkamer en geven deze een eigen gezicht. De wastafel kom stijgt al jaren in populariteit, de selectie die we voor u hebben gemaakt is onderscheidend, eigenzinnig en bijzonder.
Bekijk onze waskommen

Eiken Planken en Wastafelbladen

Eiken Planken en Wastafelbladen

Op onze handgemaakte eiken planken zijn allerlei kommen toe te passen. Eventueel met lade elementen of steunen te combineren. Er is van alles mogelijk!
Bekijk onze eiken planken

Klassieke wastafels en toiletten

Klassieke wastafels en toiletten

Nog steeds bij ons te koop! Een leuke collectie met wastafels en toiletten in Engelse stijl, om zo de ware Engelse badkamer te maken.
Bekijk klassieke wastafels en toiletten

Toiletmeubels

Toiletmeubels

Bekijk onze unieke collectie met toiletmeubels. Leverbaar in kleur of in robuust eiken. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en uiteraard allemaal gemaakt van massief hout.
Bekijk onze TOILETMEUBELS

Baden

Baden

Onze vrijstaande baden geven zoveel sfeer aan uw badkamer. Kies voor gietijzer of voor acryl. Kies voor strak of klassiek.
Bekijk onze baden

Landelijke Badkamers

Landelijke Badkamers

Van Heck is de beste fabrikant van complete landelijke badkamers. Van landelijk badmeubel, tot een landelijke handdoekring of een klassieke kraan, we hebben de complete badkamerinrichting in landelijke stijl in huis.
Bekijk onze landelijke badkamermeubels

Handdoek Radiatoren

Handdoek Radiatoren

Een badkamer verwarmen kan op vele manieren. Onze handdoekradiatoren zijn niet alleen praktisch, maar bovendien een sierraad in uw badkamer.
Bekijk onze handdoekradiatoren

Accessoires

Accessoires

Accessoires in uw badkamer zijn onmisbaar. Kijk in onze onderscheidende collectie.
Bekijk Accessoires

Ontdek van Heck

Marktleider

Van Heck is marktleider op het gebied van massief houten badkamer meubilair en als producent van landelijke badkamers. Wij leveren in Nederland en Duitsland aan alle groot winkelbedrijven, maar ook is het merk verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak of online retailer. In 2018 verkochten wij meer dan 500.000 badkamerproducten in heel Europa.

Klantenservice

Voor al jouw vragen omtrent jouw bestelling, onze badkamerprodukten of algemene informatie kan je terecht op: sales@vanheckbadkamers.

Uiteraard kan je ons ook bellen tijdens kantooruren op: 0031 (0) 742662035

De klant

Onze producten worden geleverd via ons uitgebreid dealernetwerk. Als particulier kan je daarnaast terecht in ons Experience Center in Wommelgem (België) of in ons Outlet Center te Borne.

Onze wereld

Eikenhout en de geur van fris gezaagde bomen

Wij bouwen geen badkamers, we maken ruimtes inspirerend en maken badkamerproducten die passen bij jouw lifestyle. Van Heck produceert handgemaakte unieke badmeubels van massief eikenhout. Onze badkamers geven jou een thuisgevoel. Passend bij jouw interieur, passend bij jouw manier van leven. Ons atelier en onze werkplaats zijn niet voor niets gevestigd in een landelijke omgeving.

De natuur inspireert ons: elementen als een glooiende es, een oude eikenboom, een oude boerderij met zware gebinten. Dat is ons uitgangspunt voor nieuwe badkamerdesigns. Onze producten leven, komen rechtstreeks uit de natuur en zijn van zichzelf uniek.

Carpe Diem!

Bart en Philip

Perfectie tot in detail

Een Van Heck badkamer is tot op het kleinste detail perfect afgewerkt. De techniek van onze badmeubels, de binnenwerken van onze kranen, alles klopt en zal jaren meegaan.

Gaat er dan nooit eens iets mis? Ach waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Jouw klacht zal echter direct worden opgelost. Door een vervangend product of onderdeel zijn we snel en goed in staat uw probleem tijdig te verhelpen.

Juist omdat onze producten zijn samengesteld uit perfecte onderdelen, mag je er vanuit gaan dat alles perfect zal verlopen. En neem van ons aan dat we daarin in de badkamerindustrie uniek zijn!

Onze kwaliteit

De badmeubels die je bij ons koopt zijn eigenlijk badmeubels voor het leven. Juist omdat het echt hout is, blijft het badmeubel altijd in een goede conditie. Uiteraard leeft echt hout. Ondanks dat het gebruikte hout gedroogd is, blijft het werken. Er kan een krimpnaadje ontstaan en het hout zal uitzetten bij kou en krimpen bij hoge temperaturen.

Onze modellen zijn tijdloos. Altijd aangepast aan de trend van nu, maar het karakter blijft ook na 25 jaar nog steeds geliefd. Het is als de oude Landrover Defender of de Volkswagen Kever: ongewijzigd mooi, dus niet veranderen.

Tip: schilder na een aantal jaren de meubels eens in een ander kleur. Een likje verf geeft je een compleet nieuwe badkamerlook.

Oud hout, nieuw hout, verouderd hout.

Onze badmeubel collecties zijn gemaakt met de grootste zorg en oog voor detail. De Van Heck signatuur wordt gekenmerkt door opvallende details. Het gebruik van natuurlijke materialen bepaalt in belangrijke mate het eigen unieke uiterlijk van onze stoere landelijke badmeubel collectie, onze kolomkasten en badkamer lijnen.

Het grootste deel van onze collectie wordt met de hand gemaakt. Kleine oneffenheden benadrukken het gebruik van deze natuurlijke materialen. Soms zie je een noest, welke wij er bewust in laten. Het eikenhouten badmeubel wordt door ons met zorg veroudert. De kanten worden soms opgeruwd en soms zie je een lichte zaagsnede. Daardoor krijgt het product juist haar charme en daardoor is geen enkel product hetzelfde. Dat noemen wij Perfectly Imperfect.