Alles voor je badkamer in Gent

Bij Van Heck Badkamers kun je onder andere terecht voor landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Gent een nieuw uiterlijk geven? Dan maken wij graag een houten badkamer die helemaal aansluit bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en maken van landelijke badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Zo bestel je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Gent.

Landelijke badkamer in Gent

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Onze geboortegrond blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout en diverse natuursteensoorten. Bestel je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Gent? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Gent zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Wil je een uniek badmeubel voor je badkamer in Gent? Van Heck Badkamers heeft het. Veel van onze handgemaakte badkamermeubels zijn gemaakt van hoogwaardig eiken. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo dol op dit materiaal omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is de moeite meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Gent lang meegaat.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer die we in Gent maken. De passie voor het vak zie je terug in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Verder bieden wij:

  • Het grootste aanbod houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een luxe badkamer op maat is een optie
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Wommelgem
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een houten badkamer in Gent
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Gent bestellen?

Wil je je badkamer in Gent binnenkort verbouwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Gent op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul online het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie