Franse badkamers Collectie en inspiratie

De franse badkamer

De Franse landelijke badkamers bedachten we uiteraard in de Provence. In een verblijf in een prachtig gelegen landelijk huis, net iets buiten de kust kwamen we de typische landelijke badkamer tegen. Met een houten vloer, wit gekalkte muren, een fladderig gordijn en een prachtig landelijk badmeubel. Een houten badmeubel uiteraard met veel bladruimte. Open van structuur met binnenin het badmeubel prachtige rieten manden, waarin de spierwitte handdoeken weelderig waren opgerold.

Hier wilden we altijd blijven. Zoveel smaak, zoveel rust, en zoveel badkamer. Ook hier weer een vrijstaand bad, helemaal wit geschilderd. Afgemaakt met een nostalgische kraan en een praktisch badrek. We noemden deze landelijke Franse badkamers Sanitair de Paris. Kijk in onze webshop of onder badkamervoorbeelden voor een overzicht van deze prachtige badkamer serie.

Wij zijn online altijd bereikbaar voor al jouw vragen!  

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Waar zijn onze franse badkamers te koop

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

landelijk eiken badkamermeubel met dubbele waskom

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Voorbeelden van onze franse badkamers

De voordelen van een Van Heck frans badkamer

Voordelen

Vind ik de franse badkamer die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.