Bad op pootjes

Het bad op pootjes kunt u bij Van Heck kopen in gietijzer of in kunststof. Van Heck prefereert gietijzer boven kunststof. Het bad op pootjes houdt het water langer warm, is authentieker van uitstraling en is een bad op pootjes voor het leven. Uiteraard geven wij op al onze baden op pootjes een garantie van 25 jaar.

Het leuke van het vrijstaande bad op poten is dat u deze kunt schilderen in elke gewenste kleur. Op die manier wordt het bad op pootjes onderdeel van uw interieur. Alles is mogelijk bij een bad op pootjes. Van Heck badkamers levert het bad op poten gespoten in een witte grondverf. De rest moet u zelf doen, maar dat is niet alleen leuk werk, bovendien wordt op die manier uw bad op poten heel persoonlijk van uzelf!

Inspiratie voor ligbaden

klassieke badkamer 1

Waarom u beter voor een bad op pootjes kunt kiezen

Een van de vele grote voordelen van een bad op pootjes is dat het bad op pootjes minder ruimte in beslag neemt dan een inbouw bad. Het inbouw bad wordt vaak geplaatst in de hoek waardoor het niet opvalt en geen extra sfeer in uw badkamer zal brengen. In tegenstelling tot het inbouw bad zien we dat een bad op pootjes vaak centraal in de badkamer geplaatst wordt waardoor deze de aandacht krijgt die het verdient. Maar niet alleen de benodigde ruimte van het bad op pootjes is een groot voordeel. Vaak zien we dat de mensen die twijfelen tussen een bad op pootjes en een inbouwbad over de streep worden getrokken doordat het bad op pootjes in elke gewenste kleur over te schilderen is. U hoeft daardoor niet veel werk te verrichten om het bad bij uw interieur te laten passen, maar u kunt het bad op pootjes simpel aan passen aan u interieur. Dit scheelt veel werk en zal ervoor zorgen dat er ook flinke kosten worden bespaard.

Welke ligvorm heeft het bad op pootjes?

De baden op pootjes van Van Heck Badkamers zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben ervoor gekozen vele baden op pootjes aan te bieden zodat u de keuze heeft uit een groot assortiment. Wij snappen dat het lastig is om de voor u juiste ligvorm te bepalen door middel van foto’s. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om een proefzit te nemen in diverse baden op pootjes. Zo krijgt u achteraf geen spijt van uw keus, en zal het bad op pootjes van toegevoegde waarde zijn in uw badkamer.

klassieke badkamer 2
bad op pootjes

De opties van een bad op pootjes

Het bad op pootjes kan voorzien worden van verschilledende accessoires. Zo zullen siermantelbuizen bij het bad op pootjes zeker niet misstaan. Alle extra opties die voor het bad op pootjes van toepassing zijn kunt u bij ons online vinden. Hierbij moet u denken aan een bad rekje, clickwaste etc.