Alles voor je badkamer in Brugge

Bij Van Heck Badkamers kun je onder andere terecht voor houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Brugge weer eens een nieuw uiterlijk geven? Dan maken we bij Van Heck Badkamers graag een unieke luxe badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw stijl. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij ons krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Brugge.

Landelijke badkamer in Brugge

Van Heck Badkamers is begonnen in Twente. Het Twentse land inspireert ons telkens weer en dat zie je terug in onze producten. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals hout en diverse soorten natuursteen. Bestel je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Brugge? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor de luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het Twentse platteland. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Brugge zijn. Want het produceren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Zoek je een houten badkamermeubel voor je badkamer in Brugge? Je vindt wat je zoekt bij Van Heck Badkamers. De meeste van onze handgemaakte badmeubels zijn gemaakt van het beste eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo enthousiast over dit materiaal omdat het mooi, modern en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij iedere inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badkamermeubels fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien ervaren dat jouw landelijke badkamer in Brugge lang mooi blijft.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers zijn we trots op iedere badkamer in Brugge die we maken. De passie voor het vak herken je in de luxe badmeubels van Van Heck Badkamers. Meer redenen om te kiezen voor onze luxe badkamers:

  • Het grootste aanbod houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Maatwerk is ook een optie
  • Een mooie winkel in Wommelgem om onze collectie te bekijken
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een luxe badkamer in Brugge
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Enschede bestellen?

Wil je je badkamer in Brugge binnenkort vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers vind je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Brugge op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het online contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie