Badmeubels/badkamermeubels collectie

Welk badmeubel past bij jou?

Het mag duidelijk zijn dat we een bijzondere stijl hebben voor het badmeubel. Omdat onze collectie enorm groot is en er bovendien veel variatiemogelijkheden zijn in kleur, stijl of wastafelblad zijn we in staat veel klanten te bedienen. De typische bouwmarkt kast hebben we niet, maar zoek je wat speciaals, dan weten we zeker dat we het voor jouw in huis hebben. Wil je het badkamermeubel gemaakt van echt hout, moet het in zwart, wil je modern of zoek je juist een industrieel badmeubel. Of moet het in wit, juist in landelijk, vintage of zoek je iets in de Scandinavische stijl. We hebben geprobeerd de badmeubel mogelijkheden zo goed mogelijk te categoriseren, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Hieronder beschrijven we allerlei mogelijke badkamer meubelen en geven we je zoveel mogelijk uitleg.

Natuurlijk kun je in je nieuwe badkamer kiezen voor het gebruik van wastafels. Echter door toepassing van badmeubels krijg je natuurlijk veel meer opbergruimte. Ons assortiment badmeubels is ongekend. We lichten er een paar toe.

Zo hebben we het badkamermeubel met waskom. Hierbij wordt de waskom op een wastafelblad geplaatst. Omdat we ontzettend veel bijzondere waskommen hebben ben je daarmee in staat om de badkamer helemaal naar je eigen stijl in te richten.

Wij zijn online altijd bereikbaar voor al jouw vragen!  

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijgt u een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel u en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Inspiratie voor badmeubels

Staande badmeubels

Een staand badmeubel zie je niet vaak in de design badkamer. Wij zullen ‘m  daarom niet snel adviseren. Is de badkamer meer tijdloos dan is juist een staand badmeubel het mooist. Daarnaast zijn staande badkamer meubelen enorm praktisch.

Omdat ze de hele wand gebruiken is er veel meer ruimte in een staand badmeubel dan in een hangende. Onder de wastafel bevindt zich een afvoer en een syphon. Deze zie je altijd terug in de bovenste lade van het badmeubel. Ook dat kost veel ruimte, ruimte die je bij een staand badmeubel echter weer terugkrijgt. Soms heb je last van niet al te stevige binnenwanden. Ook dan is een staand badkamer meubel de uitkomst voor deze problematiek. Immers het gewicht rust dan op de vloer en hangt niet aan de broze wand. Het laatste grote voordeel is dat je nooit de vloer hoeft te dweilen onder het badmeubel. Daar kan je vaak moeilijk bij, en bij het staande badkamermeubel dweil je er gemakkelijk omheen.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Eiken badmeubel met wit marmeren blad en onderbouwwastafels

Hangende badmeubels

Het hangende badmeubel is minder dominant aanwezig dan staand badmeubels. Het geeft een ruimtelijk effect en het geeft de badkamer een modernere look en feel. Omdat een hangend badmeubel wat minder ruimte geeft dan een staand badkamer meubel is het belangrijk om toch voldoende opbergruimte te houden. Door toevoeging van een spiegelkast of een kolomkast lukt dat meestal goed. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om een breed hangend badmeubel te kopen. Hierdoor heb je veel meer bladruimte en wellicht een extra lade, zodat je alles goed kwijt kunt.

We hebben allerlei wastafelbladen, maar steeds vaker zien we het eiken wastafelblad terug in de hedendaagse badkamer. Als je voldoende ruimte in je badkamer hebt en een wastafelblad wilt gebruiken, dan stellen we voor dat je het badmeubel met 2 waskommen kiest. Je kan kiezen voor een hangend badmeubel, maar soms is je muur niet sterk genoeg en dan is een badkamermeubel op pootjes natuurlijk ideaal.

Waar zijn onze badmeubels te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar jij de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in België hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van badmeubels en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

een houten badmeubel met een wandtoilet en een zwarte kraan.

Wat wordt er bedoeld met een badmeubel set

Op de site vind je allerlei combinaties van badmeubels. Uiteraard kan je van elk badmeubel alleen de lade elementen en het blad kiezen. Wil je echter ook de spiegel of de spiegelkast, bijpassend bij jouw badkamermeubel kopen, dan hebben we deze vaak als set aangeboden. Een set is dus de onderkant en de bovenkant van het badkamermeubel.

Bij alle badkamermeubels bieden we verschillende spiegelkasten en spiegels die volledig op elkaar zijn afgestemd.

De bijpassende kolomkasten zorgen daarbij voor nog meer opbergruimte. Je kunt bij ons de complete badkamer samenstellen. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat het je in elke stijl alles bij elkaar kunt zoeken. Als je kiest voor de klassieke stijl dan hebben we uiteraard ook badkamer kranen met een klassieke uitstraling. Maar wil je bijvoorbeeld een industriele badkamer met zwarte kranen dan hebben we ook handdoek radiatoren en accessoires verkrijgbaar in zwart.

Een houten badmeubel

Een Van Heck badmeubel hout is altijd gemaakt van echt hout. Dit biedt je niet alleen veel meer kwaliteit en duurzaamheid, maar het geeft jouw badkamermeubel ook veel meer karakter.

Onze badmeubels worden altijd gemaakt van massief hout. Een eiken badkamermeubel heeft niet alleen veel meer kwaliteit, maar het echte hout geeft gewoon een veel authentiekere uitstraling dan houtlook. Op alle badkamermeubels geldt een minimale garantie van 10 jaren, maar eigenlijk zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze badmeubels zo goed is dat we er wel een levenslange garantie op zouden kunnen geven. Het hout kan bij normaal gebruik gewoon niet stuk. Badkamer meubelen zijn er te kust en te keur.

Als je het googlet zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat we jou zo goed mogelijk proberen te begeleiden in jouw aankoop, door alle specificaties duidelijk op onze website te omschrijven, maar ook door jou te helpen tijdens jouw aankoopproces. Je koopt het immers niet elke dag.

Daarnaast hebben we een fantastisch dealernetwerk, waar je de meubels kunt laten intekenen in jouw ruimte en waar vaklieden klaar staan om jouw badmeubel te installeren. Contacteer ons voor al jouw vragen, we staan graag voor je klaar met al jouw badmeubel wensen.

een landelijk badmeubel met 2 waskommenmet twee grote waskommen en rvs kranen
Wit badkamermeubel in de badkamer met een eiken wastafelblad en een hoge kolomkast

Badmeubel voor de kleine badkamer

Als je een kleine badkamer moet inrichten en jij niet veel ruimte hebt voor jouw badkamermeubel is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Juist dan zouden we jou eerder een staand badkamermeubel adviseren dan een hangend badmeubel, gezien de beperkte breedtemaat van jouw muur. Wij hebben de badmeubels ondergebracht in verschillende series. In bijna elke serie hebben we ook badmeubels in een kleiner formaat.

Te beginnen bij 45 cm en dan oplopend tot aan 100 cm breedte. In elke stijl, in elke variatie. Het badmeubel wordt er niets minder mooi van, ook jouw kleine badkamer wordt fantastisch als er een Van Heck badkamermeubel in wordt geplaatst.

Om juist in de kleine badkamer extra ruimte te krijgen om al jouw spullen in op te bergen, adviseren we je boven het badmeubel een bijpassende spiegelkast te plaatsen. Deze is dan vooral geschikt voor make up en andere kleinere prullen. Ook kan hier een föhn of scheerapparaat in worden opgeborgen. Een andere mogelijkheid is om in dezelfde stijl als jouw badkamermeubel ook een bijpassende kolomkast te hangen. Kolomkasten zijn er altijd in twee uitvoeringen, namelijk links- of rechtsdraaiend.

Stel je eigen badmeubel zelf samen

Zoveel smaken, zoveel wensen. Om nog dieper in te gaan op de mogelijkheden van het badkamermeubel  bieden we ook de mogelijkheid om jouw badkamer meubelen helemaal zelf samen te stellen. We hebben zes verschillende lijnen badmeubels ontwikkeld. Om te beginnen kies je welk model je wilt. Vandaar gaat het verder en kan je de kleur van je badkamermeubel kiezen. We hebben de keuze uit 6 houtkleuren, van donker tot licht. En daarnaast bieden we de badmeubels ook aan in 6 lakkleuren.

Het ladefront biedt de keuze uit drie opties. Wens je een echt landelijk meubel met een licht klassiek karakter, wil je een eigenwijzer badmeubel, een ladefront, welke een kader heeft met daarbinnen een aantal lijnen of wil je een wat strakkere uitstraling met een egaal front. Alles is mogelijk.

Op de onderkast van het badmeubel komt een blad te liggen. We bieden allerlei mogelijkheden, hout, beton, graniet, marmer of composiet.

Vervolgens de waskom, er zijn enorm veel mogelijkheden welke waskom jij wenst bovenop het blad . Maar je kan ook kiezen voor een wastafelblad met daaronder de wastafel. Ook hierin zijn veel mogelijkheden.

Nu nog kiezen, spiegel of spiegelkast, de juiste badkamer kraan erbij en je hebt een badmeubel samengesteld waarvan er maar eentje is op de hele wereld. We hebben geteld en komen tot wel 750.000 verschillende badkamer meubel opties.

Bijpassend bij elk badmeubel hebben we ook een geweldig assortiment baden voor je samengesteld. Maar kijk ook eens naar onze collectie toiletten en maak je de complete badkamer daarmee helemaal Van Heck.

 

badmeubel met 2 keramische waskommen
badmeubel met een onderkast, een zwarte kraan en een keramische waskom.
een wit gespoten badmeubel met zwarte kranen en een ronde spiegel

Een badmeubel online kopen

We hebben Van Heck showrooms waar je onze volledige collectie badmeubels kunt bekijken. Daarnaast hebben we vele dealers door heel Nederland, waar een kleiner deel van onze collectie staat. Maar juist in deze tijd (we zitten midden in de Corona crisis) vinden we het belangrijk om jou online zo goed mogelijk te bedienen. Je wilt namelijk de deur niet uit, maar wel graag een badmeubel kopen. Vandaar dat we trachten je zo goed mogelijk te informeren via deze site.

Als je op een artikel klikt zullen we jou steeds gerelateerde artikelen aanbevelen. Ook laten we jou zien waar je het meest geschikt jouw online badkamermeubel kunt kopen. We werken namelijk samen met de beste webshops op badkamer gebied en via hun kan je uitstekend en vertrouwd jouw badkamer meubelen kopen. Daarnaast staan we je graag ook persoonlijk te woord. Je kan met ons chatten, appen, mailen of bellen.

De meeste artikelen die jij op onze site vind zijn namelijk standaard en online kunnen we nog niet alle opties doorgeven. Als we je echter online kunnen begeleiden, zie je dat er nog veel meer mogelijk is. Een badmeubel online kopen is dan ook zeker mogelijk, onze fotografie is zo goed dat what you see is what you get.

Voorbeelden van onze badmeubels

De voordelen van een Van Heck badmeubels

Voordelen

Vind ik het badmeubel dat ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.