Badmeubels

Hier vind je alles over de badmeubels van Van Heck badkamers

Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  Welk badmeubel past bij jou?

  Het mag duidelijk zijn dat we een bijzondere stijl hebben voor het badmeubel. Omdat onze collectie enorm groot is en er bovendien veel variatiemogelijkheden zijn in kleur, stijl of wastafelblad zijn we in staat veel klanten te bedienen. De typische bouwmarkt kast hebben we niet, maar zoek je wat speciaals, dan weten we zeker dat we het voor jouw in huis hebben. Wil je het badkamer meubel gemaakt van echt hout, moet het in zwart, wil je modern of zoek je juist een industrieel badmeubel. Of moet het in wit, juist in landelijk, vintage of zoek je iets in de Scandinavische stijl. We hebben geprobeerd de badmeubel mogelijkheden zo goed mogelijk te categoriseren, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Hieronder beschrijven we allerlei mogelijke badkamer meubelen en geven we je zoveel mogelijk uitleg.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in de Brandstore showroom!

  Bij het inplannen van een afspraak krijgt u een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel u en wij aanwezig zijn.

   Ons assortiment badmeubels

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor badmeubels

   Een staand badmeubel

   Een staand badmeubel zie je niet vaak in de design badkamer. Wij zullen ‘m  daarom niet snel adviseren. Is de badkamer meer tijdloos dan is juist een staand badmeubel het mooist. Daarnaast zijn staande badkamer meubelen enorm praktisch.

   Omdat ze de hele wand gebruiken is er veel meer ruimte in een staand badmeubel dan in een hangende. Onder de wastafel bevindt zich een afvoer en een syphon. Deze zie je altijd terug in de bovenste lade van het badmeubel. Ook dat kost veel ruimte, ruimte die je bij een staand badmeubel echter weer terugkrijgt. Soms heb je last van niet al te stevige binnenwanden. Ook dan is een staand badkamer meubel de uitkomst voor deze problematiek. Immers het gewicht rust dan op de vloer en hangt niet aan de broze wand. Het laatste grote voordeel is dat je nooit de vloer hoeft te dweilen onder het badmeubel. Daar kan je vaak moeilijk bij, en bij het staande badkamermeubel dweil je er gemakkelijk omheen.

   Staand badkamermeubel met een eiken blad met twee waskommen erop

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   hangend badkamermeubel van eiken met twee waskommen en bijpassende spiegel

   Een hangend badmeubel

   Het hangende badmeubel is minder dominant aanwezig dan een staand badmeubel. Het geeft een ruimtelijk effect en het geeft de badkamer een modernere look en feel. Omdat een hangend badmeubel wat minder ruimte geeft dan een staand badkamer meubel is het belangrijk om toch voldoende opbergruimte te houden. Door toevoeging van een spiegelkast of een kolomkast lukt dat meestal goed. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om een breed hangend badmeubel te kopen. Hierdoor heb je veel meer bladruimte en wellicht een extra lade, zodat je alles goed kwijt kunt.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze badmeubels te koop?

   Onze collectie badmeubels is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar u de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website  zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   Mooi badkamermeubel met gouden kraan en keramische wastafel
   Badkamermeubel set met een bad, een badkamermeubel met bijpassende spiegel en twee kolomkasten

   Wat wordt er bedoeld met een badmeubel set

   Op de site vind je allerlei combinaties van badmeubels. Uiteraard kan je van elk badmeubel alleen de lade elementen en het blad kiezen. Wil je echter ook de spiegel of de spiegelkast, bijpassend bij jouw badkamermeubel kopen, dan hebben we deze vaak als set aangeboden. Een set is dus de onderkant en de bovenkant van het badkamermeubel.

   Bij alle badkamermeubels bieden we verschillende spiegelkasten en spiegels die volledig op elkaar zijn afgestemd.

   Een houten badmeubel

   Een Van Heck badmeubel hout is altijd gemaakt van echt hout. Dit biedt u niet alleen veel meer kwaliteit en duurzaamheid, maar het geeft uw badkamermeubel ook veel meer karakter. Op alle badkamermeubels geldt een minimale garantie van 10 jaren, maar eigenlijk zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze badmeubels zo goed is dat we er wel een levenslange garantie op zouden kunnen geven. Het hout kan bij normaal gebruik gewoon niet stuk. Badkamer meubelen zijn er te kust en te keur.

   Als u het googlet ziet u door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat we u zo goed mogelijk proberen te begeleiden in uw aankoop, door alle specificaties duidelijk op onze website te omschrijven, maar ook door u te helpen tijdens uw aankoopproces. U koopt het immers niet elke dag.

   Daarnaast hebben we een fantastisch dealernetwerk, waar u de meubels kunt laten intekenen in uw ruimte en waar vaklieden klaar staan om uw badmeubel te installeren. Contacteer ons voor al uw vragen, we staan graag voor uw klaar met al uw badmeubel wensen.

   Houten badkamermeubel van eiken met twee bijpassende spiegels en waskommen
   Hangend badkamermeubel voor de kleine badkamer met spiegelkast en kolomkast

   Badmeubel voor de kleine badkamer

   Als u een kleine badkamer moet inrichten en u niet veel ruimte heeft voor uw badkamermeubel is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Juist dan zouden we u eerder een staand badkamermeubel adviseren dan een hangend badmeubel, gezien de beperkte breedtemaat van uw muur. Wij hebben de badmeubels ondergebracht in verschillende series. In bijna elke serie hebben we ook badmeubels in een kleiner formaat.

   Te beginnen bij 45 cm en dan oplopend tot aan 100 cm breedte. In elke stijl, in elke variatie. Het badmeubel wordt er niets minder mooi van, ook uw kleine badkamer wordt fantastisch als er een Van Heck badkamermeubel in wordt geplaatst.

   Om juist in de kleine badkamer extra ruimte te krijgen om al uw spullen in op te bergen, adviseren we u boven het badmeubel een bijpassende spiegelkast te plaatsen. Deze is dan vooral geschikt voor make up en andere kleinere prullen. Ook kan hier een föhn of scheerapparaat in worden opgeborgen. Een andere mogelijkheid is om in dezelfde stijl als uw badkamermeubel ook een bijpassende kolomkast te hangen. Kolomkasten zijn er altijd in twee uitvoeringen, namelijk links- of rechtsdraaiend.

   Neem bijvoorbeeld dit meubel hiernaast. Dit badmeubel past perfect in uw kleine badkamer en heeft bovendien veel opslagruimte.

   Stel je eigen badmeubel zelf samen

   Zoveel smaken, zoveel wensen. Om nog dieper in te gaan op de mogelijkheden van het badkamermeubel  bieden we ook de mogelijkheid om uw badkamer meubelen helemaal zelf samen te stellen. We hebben zes badmeubel lijnen ontwikkeld. Om te beginnen kies je welk model je wilt. Vandaar gaat het verder en kan je de kleur van je badkamermeubel kiezen. We hebben de keuze uit 6 houtkleuren, van donker tot licht. En daarnaast bieden we de badmeubels ook aan in 6 lakkleuren.

   Het ladefront biedt de keuze uit drie opties. Wens je een echt landelijk meubel met een licht klassiek karakter, wil je een eigenwijzer badmeubel, een kladefront, welke een kader heeft met daarbinnen een aantal lijnen of wil je een wat strakkere uitstraling met een egaal front. Alles is mogelijk.

   Op de onderkast van het badmeubel komt een blad te liggen. We bieden allerlei mogelijkheden, hout, beton, graniet, marmer of composiet.

   Vervolgens de bladen, er zijn enorm veel mogelijkheden welke waskom u wenst bovenop het blad . Maar u kunt ook kiezen voor een wastafelblad met daaronder de wastafel. Ook hierin zijn veel mogelijkheden.

   Nu nog kiezen, spiegel of spiegelkast, de juiste kraan erbij en u heeft een badmeubel samengesteld waarvan er maar eentje is op de hele wereld. We hebben geteld en komen tot wel 750.000 verschillende badkamer meubel opties.

   Bovenstaande mogelijkheden om tot uw badmeubel te komen is wellicht een beetje veel. We stellen voor dat u contact met ons opneemt. Uiteraard kan dat online, via mail of chat, maar ook telefonisch staan we voor u klaar. Daarnaast adviseren we u om een bezoek te brengen aan een van onze geselecteerde dealers. Zij adviseren u graag over het te kiezen badmeubel.

   mooi badmeubel met industriële look
   Mooi badmeubel met een eiken wastafelblad en waskommen

   Een badmeubel online kopen

   We hebben Van Heck showrooms waar u onze volledige collectie badmeubels kunt bekijken. Daarnaast hebben we vele dealers door heel Nederland, waar een kleiner deel van onze collectie staat. Maar juist in deze tijd (we zitten midden in de Corona crisis) vinden we het belangrijk om u online zo goed mogelijk te bedienen. U wilt namelijk de deur niet uit, maar wel graag een badmeubel kopen. Vandaar dat we trachten u zo goed mogelijk te informeren via deze site.

   Als u op een artikel klikt zullen we u steeds gerelateerde artikelen aanbevelen. Ook laten we u zien waar u het meest geschikt uw online badkamermeubel kunt kopen. We werken namelijk samen met de beste webshops op badkamer gebied en via hun kunt u uitstekend en vertrouwd uw badkamer meubelen kopen. Daarnaast staan we u graag ook persoonlijk te woord. U kunt met ons chatten, appen, mailen of bellen.

   De meeste artikelen die u op onze site vind zijn namelijk standaard en online kunnen we nog niet alle opties doorgeven. Als we je echter online kunnen begeleiden, zie je dat er nog veel meer mogelijk is. Een badmeubel online kopen is dan ook zeker mogelijk, onze fotografie is zo goed dat what you see is what you get.

   Voorbeelden van onze badmeubels

   Mooi badkamermeubel in een landelijke badkamer met een massief eiken blad en een mooie waskom

   De voordelen van een Van Heck badmeubel

   • Door gebruik van natuurlijke materialen is kwaliteit gewaarborgd
   • Onbeperkt assortiment, voor kleine en grote badkamermeubels
   • De meeste producten uit voorraad leverbaar
   • Leverbaar via uitgebreid netwerk installateurs
   • 12 jaar garantie op alle producten
   • Groot dealernetwerk
   • 3 eigen showrooms
   • Outletcenter in Borne (NL)
   • Online verkrijgbaar
   Mooi robuust badkamermeubel met unieke granieten wastafel

   Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Elk badkamermeubel is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
   Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
   Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!