Bad op pootjes

Jouw bad op pootjes vind je hier

Grootste collectie bij Van Heck badkamers
Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  Het bad op pootjes

  Onmisbaar in de klassieke of Engelse badkamer. Al jaren vast onderdeel van onze collectie is het bad op pootjes. Onweerstaanbaar in de bijzondere stijl die jij voor jouw badkamer wilt.

  Onze baden zijn leverbaar in acryl of in gietijzer. Een gietijzeren bad op pootjes is van de buitenkant geschilderd in een witte grondverf, maar kunnen door u zelf op kleur worden gebracht in de kleuren van uw wanden of badmeubel. Deze zijn aan de binnenzijde voorzien van een emaille laag. De acrylbaden op pootjes zijn namelijk altijd in wit.

  Een andere mogelijkheid zijn vrijstaande baden. Deze hebben we zowel in klassieke vormen als in moderne vormen. Deze baden hebben weliswaar geen pootjes, maar je plaatst ze wel vrijstaand in de badkamer.

  Bekijk hieronder de verschillende baden op pootjes.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in één van onze showrooms!

  Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe bad op pootjes of badmeubel. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

   Ons assortiment baden op pootjes

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor bad op pootjes

   Onze baden, de beste keuze!

   Als je, je oog hebt laten vallen op een van onze baden op pootjes dan willen we je verzekeren dat Van Heck de beste is. Onze voordelen op een rijtje:

   • Ruim assortiment
   • 25 jaar garantie op alle vrijstaande baden
   • Technische ondersteuning, stel al je vragen
   • Top prijs/kwaliteits verhouding
   • Dealers door heel Nederland

   Andere voordelen van een vrijstaand bad op pootjes is dat deze eigenlijk ruimte besparend zijn in jouw badkamer. Juist als ze in de lengterichting van een muur worden geplaatst heb je bij een vrijstaand bad geen extra betegeling nodig. Vaak worden inbouwbaden voorzien van een extra tegelrand, en die heb je nu niet. Daarom geeft een vrijstaand bad ook een groot ruimtelijk effect. Een van de vele grote voordelen van een bad op pootjes is dat het bad op pootjes minder ruimte in beslag neemt dan een inbouw bad.

   Een ander voordeel van het bad op pootjes is dat de installatiekosten veel goedkoper zijn dan bij een inbouw bad. Geen tegelwerk, geen moeilijke aansluitingen. Je zet het bad in de ruimte, sluit de afvoer en kranen aan en dat is alles.

   bad op pootjes in een klassieke badkamer

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   Bij Van Heck ben je verzekerd van een hoge kwaliteit

   Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

   Onze baden op pootjes zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Onze baden worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor u zeker bent van uw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeert. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen. Bij elk bad op pootjes bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze baden te koop?

   Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Bij alle baden op pootjes is namelijk van alles mogelijk. Het bad is namelijk overschilderbaar, de pootjes kunnen anders en natuurlijk onze talloze badkranen.

   Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Hier vind je echt alles op het gebied van het bad op pootjes en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   Grootste collectie bij Van Heck badkamers
   Een vrijstaand bad op pootjes in de badkamer

   Waarom de baden van Van Heck?

   Een bad op pootjes koop je niet elke dag. Bovendien zijn er maar weinig specialisten die verstand hebben van de baden. Pas je niet de juiste producten toe, kies je de foute kleur wand-of vloerafwerking, dan zou je, je badkamer kunnen verknallen. Dan is het eeuwig zonde als je uiteindelijk niet tevreden met je aankoop. Daarom willen wij je daarin graag adviseren om de beste keuze te maken.

   Bij ons koop je het beste bad op pootjes. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in dit onderscheidende segment. We hebben wat dat betreft bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, de stucadoor, schilder en electricien. Allemaal moeten ze samenwerken om tot een goed einde te komen. Daarbij is het belangrijk dat de sanitaire producten niet alleen op tijd worden geleverd, maar dat je zeker bent dat de producten van topkwaliteit zijn. Dus zonder dat je gedoe hebt met lekke kranen of andere ellende.

   Welke stijlen en vormen hebben Van Heck bad op pootjes?

   Van Heck beschikt over de volgende stijlen baden.

   Een bad is er niet in één en dezelfde vorm. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en vormen. Ook in de badkranen zijn er veel verschillende keuzes. Om uw juiste ligcomfort te kiezen kunt u in al onze baden een proefzit nemen. Zo ervaart u direct het comfort van het bad en weet u vooraf of u de juiste vorm heeft gekozen.

   Om u een idee te geven van onze  baden hebben wij verschillende sfeerbeelden. Zo krijgt u een klein idee van hoe een het bad eventueel in uw badkamer zou kunnen staan. Ook hebben wij in diverse badkamer winkels, complete badkamer opstellingen voorzien van meerdere baden.

   bad op pootjes in klassieke badkamer met mooie badkraan

   Voorbeelden van onze baden op pootjes

   de voordelen van een Van Heck badkamer op een rijtje

   De voordelen van een Van Heck bad op pootjes

   • Ten eerste is door gebruik van natuurlijke materialen de kwaliteit gewaarborgd
   • Ten tweede bieden we een groot assortiment voor alle baden
   • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
   • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
   • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
   • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
   • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
   • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bad op pootjes tijdig en correct wordt geleverd.
   Bij Van Heck badkamers vind je de badkamer die jij wilt

   Vind ik bij Van Heck het bad op pootjes die ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Elk bad op pootjes is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben een grootse keus in baden op pootjes en vrijstaande baden
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.