Alles voor je badkamer in Antwerpen

Bij Van Heck Badkamers kun je terecht voor het bestellen van landelijke houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Antwerpen verbouwen? Dan geven wij je graag een unieke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw stijl. In onze werkplaats zijn de meubelmakers altijd bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Bij Van Heck Badkamers krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Antwerpen.

Houten badkamer in Antwerpen

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in onze badkamermeubels. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals eiken en natuursteen. Bestel je bij Van Heck Badkamers eiken badkamermeubels voor je badkamer in Antwerpen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat echt uniek is.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het platteland. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Antwerpen zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Zoek je een eiken badmeubel voor je badkamer in Antwerpen? Je vindt wat je zoekt bij Van Heck Badkamers. Veel van onze badkamermeubels zijn van eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op hout omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badkamermeubels produceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is nog echt een ambacht, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke houten badkamer in Antwerpen jarenlang plezier geeft.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Antwerpen maken. De passie voor het vak is terug te zien in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Meer voordelen van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie luxe houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • Maatwerk is ook mogelijk
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Wommelgem
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een handgemaakte badkamer in Antwerpen
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Antwerpen bestellen?

Wil je je badkamer in Antwerpen verbouwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Antwerpen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het online contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie