U heeft 0 artikel(en) in uw winkelwagen staan. Met een totaal bedrag van € 0,00.
       Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook

**Voorjaars acties**

Deze gehele maand April houden we Voorjaars acties in onze showrooms op diverse opstellingen.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Keramiek

 
1 pagina's -   1  


 
1 pagina's -   1  

Toilet, in welke uitvoering zijn ze te vinden.

De toiletten van Van Heck Badkamers zijn er zowel modern als klassiek. Wanneer u kiest voor de klassieke badkamers, raden wij u aan een bijpassende keramische toilet te kiezen. Wanneer u denkt aan een klassieke toilet denkt u waarschijnlijk direct aan een wc met hooghangende stortbak. Dit is zeker een optie maar lang niet altijd waar. Bij ons vindt u wc´s met zowel hooghangende als laaghangende reservoirs. Bijna al onze klassieke toiletten zijn voorzien van een reservoir. Wanneer u kiest voor een moderne wc zult u uitkomen bij toiletten zonder hoog hangend reservoir. U kunt kiezen voor een hangende toilet of staande toilet al naar gelang u smaak en keuze.

Is het sanitair makkelijk te installeren?

Bij al onze producten zullen wij u informeren over de technische specificaties. Alle toiletten hebben natuurlijk andere aansluitingen. We vinden het belangrijk dat de verbouwing van uw badkamer of wc ruimte zo snel mogelijk loopt en geen vertraging op loopt. Een verbouwing zorgt natuurlijk altijd voor veel rompslomp daarom proberen wij u zo goed mogelijk op weg te helpen. Van Heck Badkamers zal uw toilet niet voor u installeren.

Opties voor onze wc’s.

U kunt kiezen tussen verschillende brillen. Zo hebben wij kunststof wc brillen en houten wc brillen. Ook de valpijp is in zowel chroom als goud leverbaar. De stortbak kan met siersteunen als zonder siersteunen geleverd worden. Zoals u ziet kunt u met onze wc’s alle kanten op. Om een beter beeld te krijgen van hoe uw sanitair geleverd moet worden zien wij u graag in een van onze badkamer winkels.

Toilet in uw stijl.

Zoals u waarschijnlijk gelezen hebt kunt u met onze toiletten werkelijk alle kanten op. Van Heck vindt het belangrijk dat u uw badkamer compleet naar uw smaak kunt inrichten. Daarom adviseren wij u ook om langs te komen in onze showroom. De adviseurs zullen u inlichten over alle mogelijkheden van onze wc’s en zullen u voorzien van de technische specificaties van de toiletten. We hebben getracht u via deze manier van betrouwbare en relevante informatie te voorzien. Wanneer u echter nog meer vragen heeft of de toiletten eens wil komen bezichtigen. Kom dan langs in een van onze showrooms.