De nieuwe collectie is binnen.

Staande en hangende landelijke badmeubel collectie in lak en eiken.

U vindt deze in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Scherpe aanbiedingen tot 31 maart.

Sanitaire de Paris
Franse badkamer

Deze Franse badkamer is voorzien van de prachtige woodwash meubelen. De houtbewerking zorgt ervoor dat de meubelen de afwerking kunnen geven zoals hier nu afgebeeld. Deze bewerking hebben we in drie verschillende tinten namelijk: woodwash light, woodwash medium en woodwash dark. Om een betere voorstelling te krijgen van deze tinten kunt u een monsterpaneeltje aanvragen.

Dit prachtige open meubel is voorzien van een hardstenen blad met 2 chromen wastafelkranen. De bijpassende spiegel is voorzien van verlichting in de koof. Een prachtig geheel. Daarnaast zien we de klassieke opbouw douche thermostaatkraan. Deze prachtige chromen douche heeft keramische schijven en een garantie van 12 jaar. Het open meubel zorgt voor minder opbergruimte dan een dicht meubel. Daarom deze prachtige bijpassende kolomkast met eenzelfde sierlijst. U kunt voor zowel een dichte deur als glazen deur kiezen. Natuurlijk zal de kast in dezelfde kleur geleverd worden als de meubelen.

Natuurlijk kan ook in deze Franse badkamer geen vrijstaand bad ontbreken. In deze opstelling hebben we gekozen voor een bad op pootjes. De kranen op het meubel en het bad komen uit dezelfde serie. Hierdoor zult u eenheid en rust creëren in uw badkamer. Natuurlijk zal Van Heck Badkamers u helpen met het samenstellen van een badkamer naar uw wensen en behoeften. Kom voor deze prachtige Franse badkamers naar een van onze showrooms of bezoek een van onze dealers. Nog vragen over deze badkamer? Stel uw vragen hier!

Landelijke badkamer, sfeer landelijke badmeubels, nostalgisch badkamermeubel.