Showroom modellen uitverkoop.

In Mei houden we onze voorjaars opruiming met veel showroom opstellingen in uitverkoop.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Soest Zondag 26 mei geopend van 11:00-16:00

Traditional
Landelijke badkamers

Ook deze landelijke badkamer is ingevuld met een prachtig meubel uit de Traditional collectie. Dit landelijke meubel heeft een breedte van 95CM. De bijbehorende spiegelkast kunt u er los bijbestellen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een spiegel met koof voorzien van twee inbouwspotjes. Het meubel kan worden geleverd met een één gats kraan of een drie gats kraan, al naar gelang uw kranen keuze. De meubelen van Van Heck Badkamers zijn in allerlei kleuren te bestellen. Gaat u voor wit, of kiest u voor een van de andere romantische kleuren.

Prachtig in deze landelijke badkamer het Big Winner gietijzeren bad. Ook dit gietijzeren bad is afgewerkt met grondlak. U kunt het bad beschilderen in alle gewenste kleuren. U hoeft dus geen rekening te houden met de bestaande situatie, u kunt het bad namelijk zo aanpassen aan de huidige situatie.

Prachtig bij deze situatie een klassiek hoog hangend toilet. Deze is verkrijgbaar met verschillende deksels.  Deze prachtige toilet zal u badkamer helemaal afmaken. Deze klassieke toilet pas niet alleen in een klassieke badkamer, maar in vrijwel alle stijlen zal deze niet misstaan.

Landelijke badkamer met klassieke kraan en bad op pootjes.