De nieuwe collectie is binnen.

Staande en hangende landelijke badmeubel collectie in lak en eiken.

U vindt deze in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Scherpe aanbiedingen tot 31 maart.

Long Island
Landelijke badkamer

Deze landelijke badkamer is met haar dubbele meubel een graag geziene badkamer in de Van Heck collectie. Het staande meubel is erg makkelijk in gebruik. Naar de keramische wasbak hoeft u eigenlijk niet om te kijken. Het kan makkelijk gereinigd worden dus ideaal wanneer uw gezin een paar kleine kinderen telt.  De kasten zorgen voor genoeg bergingsruimte. Hierdoor zult u de badkamer netjes opgeruimd en overzichtelijk houden. Hangende meubelen nemen relatief minder werk in beslag dan staande meubelen, u zult de vloer eronder daardoor makkelijker kunnen onderhouden.

De meubelen zijn voorzien van 1 gats kranen. Deze kranen komen uit de Originals kranen serie. Deze wat modernere kraan past perfect in deze landelijke badkamer. De kranen zijn voorzien van keramische schijven en een garantie van maarliefst 12 jaar.

Natuurlijk is deze landelijke badkamer niet af zonder een vrijstaand bad. Het bad dat u in deze badkamer ziet is het Bristol bad. Dit vrijstaande bad is van acryl. Naast het Bristol bad staat een prachtige Long Island vrijstaande kraan.

Wanneer u meer vragen heeft over deze prachtige landelijke badkamer kunt u die hier stellen.

Landelijke badkamer, frisse sfeer met vrijstaand bad.