Volop aanbiedingen op onze nieuwe collectie.  

badmeubelen, kranen, douches, radiatoren, baden en nog veel meer...

Kom langs en profiteer in onze showrooms in Wommelgem of Soest.

Soest geopend op zondag 3-10-17 en 27 Februari

Aspen
Landelijke badkamer

Deze badkamer is voorzien van landelijke/ moderne sfeer. Een van de weinige badkamers in de Van Heck collectie die zijn voorzien van moderne invloeden. Van Heck Badkamers is met name gespecialiseerd in landelijke, Engelse of klassieke badkamers.  Deze badkamer is voorzien van een dubbel badmeubel uit de serie Aspen. Het meubel is heeft een keramische wastafel en twee handige opberglades. Prachtig bij dit meubel de bijpassende spiegelkast. Deze zorgt voor nog meer opberg ruimte.  De spiegelkast is ook aan de binnenzijde voorzien van twee spiegels.

Ook in deze badkamer hebben wij gekozen voor het prachtige Eggs bad. Dit vrijstaande bad heeft een fijne ligvorm. Dit bad is wat moderner dan de meeste baden uit onze collectie. Dit prachtige bad heeft een ovale vorm die het geheel een moderne invloed geeft. Ook bij het Eggs bad hebben wij gekozen voor een vrijstaande badkraan.

Kom snel langs om deze prachtige badkamer in onze showroom te aanschouwen. Wanneer u meer vragen over deze badkamer heeft kunt u deze hier stellen.

Landelijke badkamer, landelijke staand badmeubel, vrijstaand bad met klassieke kraan.