Totale Showroom uitverkoop.  

De nieuwe collectie komt eraan ..... uitverkoop de gehele maand Januari.

Tevens scherpe aanbiedingen op nieuwe bestellingen, kom langs en profiteer in Wommelgem en Soest.

Zondag 6 en 27 Januari geopend van 11:00-16:00

Kensington
Engelse badkamer

De prachtige Engelse badkamer is nieuw in de collectie. De badkamer is voorzien van een keramische wastafel, toilet, radiator, vrijstaand bad & vrijstaande kraan. Keramiek is makkelijk in gebruik en onderhoud en gaat jaren lang mee. Door het prachtige keramiek in deze badkamer ervaart u de Engelse badkamer stijl. De toiletzitting kunt u in meerdere varianten krijgen. Even als de wastafel, hier ziet u een 3 gats wastafel u kunt echter ook kiezen voor een 1 gats wastafel. De wastafel is met of zonder zuil leverbaar.

Vaak zien we dat een handdoek radiator niet genoeg warmte afgeeft om de hele badkamer te verwarmen. Het is om de badkamer een bepaald elan te geven en natuurlijk handig om handdoeken op te hangen. Met de radiatoren van Van Heck Badkamers hoeft u de badkamer niet bij te verwarmen. Onze radiatoren geven genoeg warmte af om de hele badkamer op de juiste tempratuur te houden.

Dit vrijstaande bad is nieuw in onze collectie. Het bad heeft een afmeting van 174,5CM x 79CM, wat zorg draagt voor een heerlijk ligvorm. Een vrijstaand bad hoeft natuurlijk centraal in de badkamer geplaatst te worden. U kunt het natuurlijk ook tegen de wand plaatsen.

Wanneer u vragen heeft over deze Engelse badkamer kunt u ze hier stellen!

Zie hier uw badkamer, bekijk alle badkamers op of bij van heck badkamers online. Zeer mooie badkamer sferen.